Sosis kralı Tatar yayıyla öldürüldü: Ünlü iş insanına saunada infaz

Sosis kralı Tatar yayıyla öldürüldü: Ünlü iş insanına saunada infaz

Rusya'da “Sosis Kralı” lakapl iş insanı Vladimir Marugov, bir açık hava saunasında iki maskeli saldırgan tarafından arbaletle (Tatar yayı) öldürüldü.

Rusya Federasyonu'nda “Sosis Kralı” olarak tanınan ülkenin en büyük et işleme tesislerine sahip olan iş insanı Vladimir Marugov Moskova'da maskeli iki kişi tarafından Tatar yayıyla öldürüldü.

NTV'de yer alan habere göre, iş insanı Marugov’un hayat arkadaşı, birlikte rehin alındıklarını ve zanlıların para istediğini söyledi. Penceren kaçmayı başaran kadın polisi çağırdı. Ancak, polis yetkileri Marugov’un öldüğünü ve cesedinin saunaya atıldığını belirledi. Marugov’un yanında cinayetin silahı olan arbalet de bulundu.  

GEÇEN YIL OĞLUNU KAYBETMİŞTİ

Bununla birlikte Rus yetkiler, zanlılardan birinin erkek olduğunu belirterek soruşturmanın sürdüğünü açıkladı. Marugov’un oğlu Alexander da geçen yıl motorsiklet kazasında 20 yaşında hayatını kaybetmişti.

54 yaşındaki Morugov’un Rusya’nın en büyük et işleme tesislerinden olan Ozyorsky ve Meat Empire adlı iki sosis fabrikasının sahibi olduğu belirtildi.

arbalet.jpg

ARBALET NEDİR (TATAR YAYI)?

Tatar yayı, kundaklı yay, aveya kurmalı yay olarak bilinnen arbalet, ergonomik bir tahta gövdeye eklenmiş yaydan oluşan bir uzak mesafe silahına deniliyor. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN