Sosyal medya ayağa kalktı: Cihangir sapığı yakalansın

Sosyal medya ayağa kalktı: Cihangir sapığı yakalansın

İstanbul Cihangir'de bir parkta güpegündüz yürüyen genç kızı elindeki bıcakla taciz eden şahıs sosyal medyayı ayağa kaldırdı. Henüz yakalanmayan şahsın bir an önce yakalanması için kampanya başlatan sosyal medya kullanıcıları #CihangirSapığıYakalansın etiketiyle paylaşımlar yapıyor.

Cihangir Sanatkarlar Parkı’nda yürüyen bir kadın güpegündüz elinde bıçak olan bir tacizcinin saldırısına uğradı. Çekilen videodaki görüntülerde kadına arkadan yaklaşan şahıs önce elle taciz ediyor. Kadının tepki göstermesi üzerine kollarından tutarak kaçmasına engel oluyor. Bir yandan tacizlerini sürdüren şahıs bir yandan da kadının bağırmasına engel olmak için ağzını kapatıp bıçakla tehdit ediyor.

Olay anına ait görüntüler sosyal medyadan #CihangirSapığıYakalansın etiketiyle paylaşıldı.

Binlerce kişi tarafından paylaşılan görüntülere tepki yağdı. Tutuklanması talep edilen şahsın kimliği ya da hakkında işlem yapılıp yapılmadığı ise henüz bilinmiyor.

İşte sosyal medya tepkileri

 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN