Türk oyunseverler için en önemli firma hangisi?

Türk oyunseverler için en önemli firma hangisi?

Türkiye'nin lider dijital oyun sitelerinden MerlininKazanı bir anket düzenleyerek Türkiye'de en çok sevilen oyun firmasını araştırdı

MerlininKazani.com gerçekleştirdiği anket ile okuyucularına; "Türkiye'de faaliyet gösteren, oyuncular için en önemli firma hangisi?" sorusunu yöneltti. 10 binden fazla katılımcının verdiği cevaba göre sonuçlar şöyle sıralandı:

15-08/14/en-sevilen-oyun-firmasi.jpg

Anket sonuçları üzerine Sony Eğlence Grup Müdürü Mustafa Yiğit MerlininKazani.com ile görüşlerini şu şekilde paylaştı;

"Türkiye, Sony dünyasında çok değerli bir Pazar. PlayStation Türkiye olarak ülkemizin bu konumunu daha da güçlendirmek ve ülkemizi, oyun endüstrisinde bir marka haline getirmek için yatırımlarımıza kesintisiz devam ediyoruz. Türkiye’deki oyuncuların beklentileri ve ihtiyaçları PlayStation için çok önemli. Türkiyedeki oyuncuların, özellikle sosyal medyadan gelen önerileri dikkate alınıyor ve Türkiye’de PlayStation’ın çalışmaları bu doğrultuda şekilleniyor. PS Türkiye’nin PSN Türkiye ağında 1.200.000 oyuncusu, Facebook’ta 685.000 takipçisi var. Bu sayede Türkiye’deki oyun tutkunlarıyla PlayStation arasındaki özel bağı daha da güçlendiriyoruz.

Ayrıca oyuncuların oyunlara, en avantajlı koşullarda ulaşması ve oyun zevkini en üst düzeyde yaşaması için çalışıyoruz. PlayStation Türkiye olarak, Türkiye’de oyun fiyatlarını makul düzeyde tutmaya çalışıyoruz ve hem işletim sisteminde hem de oyunlarda yerelleştirme desteği sunarak oyunların çok daha fazla kişiye ulaşabilmesine çabalıyoruz. Daha fazla oyunsevere hitap edebilmek için, PlayStation 4 lansmanından itibaren çıkardığımız bütün PS4 oyunlarını Türkçe altyazılı veya dublajlı olarak ülkemize getirdik."

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN