38 yıl sonra gelen şampiyonlukta başrol oynamıştı! Fırtına eski yıldızına imzayı attırdı: İstanbul'a geldi! Anlaşma tamam...

38 yıl sonra gelen şampiyonlukta başrol oynamıştı! Fırtına eski yıldızına imzayı attırdı: İstanbul'a geldi! Anlaşma tamam...

Süper Lig'in 4. haftasında Kasımpaşa'yı 1-5 ile geçen Trabzonspor, eski yıldızını kadrosuna kattı. Bordo-mavili ekip, 2021-2022 sezonunda elde edilen şampiyonlukta başrol oynayan eski yıldızını kadrosuna kattı.

Trendyol Süper Lig'n 4. hafta karşılaşmasında Kasımpaşa'nın konuğu olan ve rakibini 1-5 mağlup ederek milli araya moralle giren Trabzonspor'da sıcak saatler yaşanıyor. Fırtına, eski yıldızını kadrosuna kattı. Karadeniz ekibi, eski yıldızını sağlık kontrolünden geçirdi.

Süper Lig'in 4. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Kasımpaşa'yı 1-5 mağlup ederek milli araya moralle giren Trabzonspor, bir transferi daha bitirdi. Bordo-mavili ekip, eski yıldızını kiralık olarak kadrosuna kattı. Karadeniz ekibinin transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Transfer çalışmalarını Hırvat teknik adam Nenad Bjelica'nın yönetiminde sürdüren ve transfer sezonuun başladığı günde bu yana Onuralp Cevikkan, Dimitrios Kourbelis, Joaquín Fernández, Mislav Orsic, Filip Benkovic, Göktan Gürpüz, Tonio Teklic, Mehmet Can Aydın, Fountas ve son olarak Rayyan Baniya'yı kadrosuna katan bordo-mavili ekip, bir transferi daha bitirdi.

Karadeniz ekibi, geçen sezon 2.4 milyon euro karşılığında Suudi Arabistan ekibi Al-Ettifaq'a sattığı 25 yaşındaki orta saha oyuncusu Berat Özdemir'i kiralık olarak kadrosuna kattı.

A Spor'dan Yunus Emre Sel'in aktardığına göre; Karadeniz ekibi bugün Berat Özdemir'i İstanbul'a getirdi ve sağlık kontrolünden geçirdi. Oyuncu daha sonra sözleşme imzalayacak ve Trabzon’a gelerek çalışmalara başlayacak.

Resim

Bordo-mavili forma altında 60 maçta görev alan 25 yaşındaki orta saha oyuncusu söz konusu karşılaşmalarda 1 gol 1 asiste imza attı.

Berat Özdemir, özellikle 2021-2022 sezonunda elde edilen şampiyonlukta büyük pay sahibi olmuştu. Trabzonspor'un bu transferi kısa süre içerisinde resmi olarak açıklaması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN