6-1 sona eren İsviçre maçındaki galibiyet kutlamasına katılmayan Ronaldo resmen açıkladı: Al Nasr'a imza atacak mı?

6-1 sona eren İsviçre maçındaki galibiyet kutlamasına katılmayan Ronaldo resmen açıkladı: Al Nasr'a imza atacak mı?

Portekiz'im 2022 Dünya Kupası'nda İsviçre'yi 6-1 mağlup ettiği karşılaşmada 14 yıl aradan sonra yedek başlayan 37 yaşındaki golcü futbolcu Ronaldo, İspanyol basınından Marca'da yer alan 'Al Nasr'a imza atacak' haberine açıklık getirdi.

Tecrübeli teknik adam Fernando Santos yönetimindeki Portekiz, 2022 Dünya Kuupası'nda dün akşam 37 yaşındaki dünya yıldızı Cristiano Ronaldo'nun 14 yıl sonrayedek soyunduğu karşılaşmada İsviçre'yi 6-1 ile geçerek İspanya'yı eleyen Fas'ın, çeyrek finaldeki rakibi oldu.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz devi Manchester United'tan ayrılan ve 2022 Dünya Kupası'ndaki 'tek kulüpsüz futbolcu' olan Ronaldo, karşılaşmaya 73. dakikada dahil olurken galibiyet sonrasındaki sevinç kutlamalarına da katılmadı.

Cristiano Ronaldo 14,5 yıl sonra yedek

AL NASR'A İMZA ATACAK MI?

Karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtlayan golcü futbolcu Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a transfer olacağı yönündeki iddiaları yanıtladı.

68 yaşındaki tecrübeli teknik adam Fernando Santos'un 'taktiksel' tercihleri nedeniyle dün akşam Portekiz'in 6-1'lik zaferiyle sonuçlanan İsviçre karşılaşmasına yedek başlayan golcü futbolcu Ronaldo, 14 yıl sonra ilk defa bir turnuva maçına yedek kulübesinde başladı.

14 YIL SONRA YEDEK SOYUNDU

2008 yılındaki Avrupa Şampiyonası'ndan bu yana Portekiz'in Dünya Kupası ve Avrupa Şampiyonası'nda oynadığı 31 müsabakanın tümüne ilk 11'de başlayan golcü futbolcu, son olarak 2008 Avrupa Şampiyonası'nda İsviçre ile 15 Haziran'da oynanan grup maçında yedek kulübesinde yer almış ve bu tarihten sonra Portekiz'in 2008, 2012, 2016 ve 2020 Avrupa Şampiyonası ile 2010, 2014, 2018 ve 2022 Dünya Kupası'nda oynadığı 31 karşılaşmanın tümünde ilk 11'de şans bulmuştu.

5944513.jpg

GALİBİYET KUTLAMASINA KATILMADI

6-1 sona eren İsviçre karşılaşmasına 73. dakikada dahil olan Ronaldo, karşılaşma sonrasında galibiyet kutlaması yapan takım arkadaşlarının yanına gitmek yerine tek başına soyunma odasına gitmeyi tercih etti.

Taraftarların tezahüratlarına sadece alkışlar ile karşılık veren Portekiz Milli Takımı’nın kaptanı Cristiano Ronaldo'nun moralinin oldukça bozuk olduğu görülürken golcü futbolcu karşılaşma sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı.

5944852.jpg​​​​​​​

"HAYIR, BU DOĞRU DEĞİL"

İspanyol basınından Marca'nın haberine göre; 1 Ocak'ta Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'a 2.5 yıllık imza atacak olan ve imza karşılığında yıllık 200 milyon euro toplamda ise 500 milyon euro kazanacağı iddia edilen yıldız futbolcu,Al-Nassr'a transfer olacağı yönündeki iddiaları hakkında ilk kez konuştu.

Arabistan ekibine transfer olacağı yönündeki iddiaları net bir şekilde yalanlayarak "Hayır, bu doğru değil" açıklamasında bulunan Ronaldo'nun yeni durağının hangi takım olacağı belirsizliğini koruyor.

Manchester United'ın sözleşmesini feshettiği 37 yaşındaki Ronaldo futbol tarihine geçti: Messi'yi geride bıraktı!

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN