70 milyon euroluk dünya yıldızı Galatasaray'a geliyor! 70 gol 64 asist! Yer yerinden oynayacak!

70 milyon euroluk dünya yıldızı Galatasaray'a geliyor! 70 gol 64 asist! Yer yerinden oynayacak!

Devre arasında kadrosunu güçlendirme kararı alan Galatasaray, 70 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı. Aslan, tarihe geçecek transfer için çalışmalara başladı.

Yarın akşam Süper Lig'in 15. hafta karşılaşmasında evinde Adana Demirspor'u konuk edecek Galatasaray'da sıcak saatler yaşanıyor. Devre arasında kadrosunu güçlendirme kararı alan sarı-kırmızılı ekip, 70 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Türkiye Kupası ve Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşmayı, Şampiyonlar Ligi'nde ise gruptan çıkmayı hedefleyen sarı-kırmızılı ekip, orta sahaya takviye yapma kararı aldı. Kadro kalitesini yükseltmeyi hedefleyen Galatasaray, gözünü 70 milyon euroluk dünya yıldızına dikti.

SÜPER YILDIZ İÇİN DÜĞMEYE BASILDI

Orta saha oyuncularından beklenen katkıyı alamayan sarı-kırmızılı ekip, bu mevkiye takviye yapma kararı aldı. Orta sahaya 'yıldız' bir transfer yapmayı hedefleyen Galatasaray, gözünü İngiltere'ye dikti.

Fotomaç'ın haberine göre; Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, Aston Villa forması giyen Youri Tielemans için girişimlere başlayacak.

Yaz transfer döneminde Galatasaray'ın teklifini reddederek İngiliz ekibine imza atan Belçikalı yıldız orta saha oyuncusu, bu sezon Aston Villa forması altında 23 maçta görev alarak 1 gol 4 asiste imza attı. Premier Lig'de 15 maçta görev alarak yalnızca 498 dakika sahada kalan tecrübeli futbolcu beklentilerin altında kaldı.

Galatasaray'da Youri Tielemans sesleri; istediği maaş belli oldu- Son Dakika Spor Haberleri | NTVSpor

Belçikalı futbolcunun 11'de forma şansı bulabileceği bir takıma transfer olmayı amaçladığı ve bu nedenle İngiliz ekibinden ayrılmak istediği ileri sürüldü.

Futbol hayatı boyunca 468 maçta görev alan orta saha oyuncusu, söz konusu karşılaşmalarda 70 gol 64 asiste imza attı. 26 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusu için bugüne dek toplam 70 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN