Abdullah Avcı şimdiden şampiyonluk kutlamasına girdi! Yıldız futbolcu Trabzonspor’a geri döndü. Taraftarlar çıldıracak

Abdullah Avcı şimdiden şampiyonluk kutlamasına girdi! Yıldız futbolcu Trabzonspor’a geri döndü. Taraftarlar çıldıracak

Süper Lig'de üçüncülük yarışı veren Trabzonspor'da hedef Ziraat Türkiye Kupası'nı eve götürmek. Fenerbahçe maçı sonrası büyük sıkıntılar yaşayan bordo-mavili ekip transfer çalışmalarını hızlandırdı. Gelen son dakika bilgisi ise taraftarları heyecana soktu. Abdullah Avcı şimdiden şampiyonluk kutlamasına girdi! Yıldız futbolcu Trabzonspor’a geri döndü. İşte bordo-mavili ekibe geri dönen isim ve merak edilen detaylar...

Trabzonspor'da transfer heyecanı başladı. Gelecek sezon şampiyonluk yarışında bulunmak isteyen bordo-mavili ekip kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Gelen son transfer haberi ise taraftarları heyecana soktu. Abdullah Avcı şimdiden şampiyonluk kutlamasına girdi. Fas ekibi, Lahtimi'nin satın alma opsiyonunu kullanmama kararı aldı. Buda yıldız oyuncunun tekrardan Trabzonspor'a geri döneceğinin işareti oldu.

KRİZ ÇIKINCA OYNATMAMA KARARI ALDILAR

Trabzonspor'un sezon başında Casablanca'ya kiralık gönderdiği Montasser Lahtimi'nin sözleşmesindeki opsiyon maddesinin aktif olması için 4 maç daha oynaması gerekiyordu.

yeni-proje-2024-04-04t104821-708.jpg

Ancak kriz yaşanan Fas kulübünde geçici olarak göreve gelen yeni yönetimin talimatı ile 23 yaşındaki oyuncunun sözleşmesindeki 400 bin Euro'luk, "Maçların yüzde 75'inde oynarsa opsiyon devreye girer" maddesinin aktive edilmemesi kararı alındı.

YILDIZ FUTBOLCU TRABZONSPOR'A GERİ DÖNÜYOR! TARAFTARLAR ÇILDIRACAK

Yıldız oyuncu sezon sonuna kadar kadroda yer almazsa Trabzonspor'a geri dönmüş olacak. 23 yaşındaki oyuncu, bu sezon B'da çıktığı 31 maçta 1 gol 5 asistlik performans göstermişti.

yeni-proje-2024-04-04t104807-844.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN