Aboubakar'ın yeni takımı herkesi şaşırttı! Beşiktaş'a veda ediyor...

Aboubakar'ın yeni takımı herkesi şaşırttı! Beşiktaş'a veda ediyor...

İç sahada alınan Fenerbahçe hezimeti sonrasında kadro dışı bırakılan Aboubakar, Beşiktaş'tan ayrılıyor. Kamerunlu golcünün yeni takımı herkesi şaşırttı...

Geçen yıl kış transfer döneminde Suudi Arabistan ekibi Al-Nassr'dan ayrılarak Beşiktaş'a transfer olan ve bu sezon iç sahada alınan Fenerbahçe yenilgisinin ardından kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Beşiktaş'tan ayrılıyor. Tecrübeli golcü, sürpriz anlaşmaya imza atmak için artık resmen geri sayıma geçti.

İç sahada alınan 1-3'lük Fenerbahçe yenilgisinin ardından Samet Aybaba'nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan Vincent Aboubakar, Beşiktaş'a veda ediyor. Kamerunlu golcünün yeni durağı belli oldu.

Sezon başından bu yana beklentilerin altında kalarak taraftarlarını hayal kırıklığına uğratan Beşiktaş'ta sıcak saatler yaşanıyor. 11 Ocak'ta başlayan kış transfer döneminin en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, Onana, Bailly ve Rosier'in ardından bu kez de Aboubakar ile yollarını ayırıyor.

Sabah'ın haberine göre; Los Angeles Galaxy, Vincent Aboubakar için Beşiktaş yönetiminden bilgi aldı. MLS ekibinin kısa süre içerisinde Beşiktaş'a resmi teklif sunması bekleniyor.Aboubakar, Avrupa'da Oktay Derelioğlu'nun 25 yıllık rekorunun peşinde

Bu sezon Beşiktaş forması altında 22 maçta görev alan yıldız golcü, söz konusu karşılaşmalarda takımına 11 gol 3 asistlik katkı sundu. Kamerunlu golcünün kısa süre takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN