Acı haberi canlı yayında verdi! Trabzonspor'un efsane ismi canlı yayında hüngür hüngür ağladı! 'Allah'a emanet olun...'

Son dönemde sosyal medya hesabı aracılığıyla yaptığı yayınlarla adından sık sık söz ettiren Trabzonspor'un efsane ismi Serdar Bali, canlı yayında acı haberi vererek gözyaşlarına boğuldu.

Son dönemde sosyal medya platformu Youtube'da yaptığı yayınlarla dikkatleri üzerine çeken Trabzonspor'un efsane ismi Serdar Bali, canlı yayında gözyaşlarına boğularak hüngür hüngür ağladı. Bordo-mavili ekibin efsane isminin gözyaşları ekran başındakilere duygu dolu anlar yaşattı.

Geçtiğimiz aylarda bordo-mavili ekibin eski yöneticisi ve iş insanı Nevzat Aydın ile yaşadığı tartışma ile sosyal medyada gündem olan bordo-mavili ekibin efsane ismi Serdar Bali, Karadeniz ekibinin pazar günü Kayserispor'a mağlup olduğu karşılaşmanın ardından yaptığı Youtube yayınında gözyaşlarına engel olamadı.

Tabiri caizse hüngür hüngür ağlayan Bali'nin gözyaşlarına boğulduğu o anlar ekran başındakileri de duygulandırdı. Köpeğini kaybettiğini açıklayan Bali'nin açıklamaları sevenlerini yasa boğdu. Bali, açıklamasında şunları söyledi:

'6 yıl evvel derneğimizi açtığımız zaman orada bir köpeğimiz vardı. Dün akşam ora karanlıktı. Niye karanlıksa! Stadyumun lambaları neden sönüyorsa...Orada yatıyordu. Yeni bir araba, birinin arkadaşı geldi üstünden geçti. Onu kurtarmak için geri geldi. Koştuk. Kucağıma aldım. Ağzını, suratını sevdim. Veterinere getirdik. İğne yaptı ama ciğeri patlamış. Öldü... Kayseri mağlubiyetinden sonra Trabzonspor nasıl ölüyorsa o da öyle öldü. Biz, Trabzonspor onun gibi olmasın diye burada mücadele veriyoruz. Çok üzgünüm. Hepiniz Allah'a emanet olun..."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN