Adana Demirspor’un Başkanı Murat Sancak Balotelli'nin ayrılış nedenini açıkladı

Adana Demirspor’un Başkanı Murat Sancak Balotelli'nin ayrılış nedenini açıkladı

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, katıldığı bir TV programında Ümraniyespor karşılaşması sonrası teknik patron Montella ile yaşadığı tartışmayla gündeme gelen İtalyan golcü Mario Balotelli'ye ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu. Sancak, Balotelli'nin kamp döneminden bu yana ayrılığı kafasına koyduğunu ve Türkiye'ye dönmek bile istemediğini söyledi.

Spor Toto Süper Lig'in 4’üncü haftasında Adana Demirspor, sahasında Ümraniyespor’u 1-0 mağlup etti. Karşılaşmanın son düdüğüyle birlikte sahaya giren ve sinirli olduğu görülen Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella ile Mario Balotelli arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Tartışma büyümeden oyuncular araya girdi.

İtalyan forvet Mario Balotelli’nin önceki gün özel bir uçakla Adana’dan ayrıldığı ve İsviçre ekiplerinden FC Sion ile anlaştığı iddia edilmişti.

"BALOTELLI'NİN GİTMESİNİ İSTEMEZDİM"

Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, A Spor'da katıldığı programda açıklamalarda bulundu. Sion'a transfer olan İtalyan yıldız Mario Balotelli hakkında konuşan Adana Demirspor Kulübü Başkanı Murat Sancak, "Biz sezon başı kampındayken de Mario Balotelli gitmek istiyordu. Hatta Türkiye'ye de gelmek istemiyordu. Birbirimizi de gayet iyi idare ettik. Yunus'u Yunus yapan, Vargas'ı Vargas yapan kişi Mario Balotelli'dir. Bir gün olsun antrenmana geç kalmışlığı yok. Çok özel bir oyuncu. Ben, gitmesini istemezdim. Kendisi kalmak isteseydi, 3 yıl daha çalışmak isterdim." dedi.

Sancak, Galatasaray'ın gündeminde olan Mauro Icardi transfer hakkında ise "Galatasaray bugün açıklayacak herhalde Mauro Icardi'yi almış çok özel oyuncular bunlar." dedi.

BATSHUAYI HAKKINDA AÇIKLAMA

Teknik patron Vincenzo Montella'nın Batshuayi'yi istediğini söyleyen Murat Sancak, "Montella, Michy Batshuayi'yi istemişti. Sezon başında bize 'Eğer alabilirsek iyi olur' demişti. Bizden 6 milyon Euro istemişlerdi. Eğer Fenerbahçe 3 milyon Euro'ya aldıysa başarılı bir iş yapmış demektir." ifadelerini kullandı.

DZYUBA, FENERBAHÇE İLE GÖRÜŞMÜŞ

"Dzyuba çok özel bir oyuncu." diyen Sancak, "4 aydır ayağına top değmemiş. Sadece 2 gün kampta yer aldı. O yüzden zamana ihtiyacı var. Bizden önce Fenerbahçe'yle görüşmüş. Oraya gitme durumu vardı." şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN