Adana'da, Samsunspor otobüsüne saldırı

Adana'da, Samsunspor otobüsüne saldırı

Adana'da, Yılport Samsunspor oyuncularını Adanaspor maçının ardından konaklayacağı otele bırakan takım otobüsüne taşlı saldırı düzenlendi.

TFF 1'inci Lig'de şampiyonluk mücadelesinin son haftasında Adana'da oynanan maçta Adanaspor ile karşılaşan Yılport Samsunspor, mücadeleyi 2-0 kazandı. Samsunspor, aynı puandaki rakipleri Adana Demirspor ve Giresunspor'un da son haftada maçlarını kazanmasıyla 3'lü averaj sonucu Süper Lig'e direkt katılma hakkını kaybetti.

TAKIM OTOBÜSÜNE TAŞLI SALDIRI

Süper Lig için Play-Off oynayacak Samsunspor takımı, karşılaşmanın ardından kulüp otobüsüyle Adana'da konakladığı otele döndü. Kafiledekiler indikten sonra otel çevresinde daha güvenli yere çekilmek istenen kırmızı-beyazlı takımın otobüsü, kimliği belirsiz kişilerin taşlı saldırısına uğradı. Olayda yaralanan olmazken, atılan taşlar nedeniyle otobüste hasar meydana geldi. Polis, saldırganları yakalamak için çalışma başattı.

Bu arada, geceyi Adana'da geçiren konuk ekip, sabah erken saatlerde uçak ile Samsun'a döndü.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN