Ahmet Çakar, Fenerbahçe-Pendikspor maçı hakemi Kadir Sağlam'a sert çıktı

Ahmet Çakar, Fenerbahçe-Pendikspor maçı hakemi Kadir Sağlam'a sert çıktı

Fenerbahçe, Trendyol Süper Lig'in 29. haftasında Pendikspor engelini 4-1'le aştı. Karşılaşmaya ise hakem Kadir Sağlam'ın kararları damga vurdu. Hakem yorumcusu Ahmet Çakar, Kadir Sağlam hakkında oldukça sert ifadeler kullandı.

Trendyol Süper Lig'de 29. hafta heyecanı devam ediyor. Fenerbahçe, yenik duruma düştüğü maçta Pendikspor'u 4-1 mağlup ederek lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını ikiye indirdi. Konuk ekip, mücadeleyi 9 kişi tamamlarken; hakem Kadir Sağlam'ın düdükleri maça damga vurdu.

59 dakika süren ilk devrede 23 dakikada 28 kez faul düdüğü çalındı. Fenerbahçe (11) ile Pendikspor (17), Kasım 2016'daki Trabzonspor - Antalyaspor maçından (30) bu yana ilk yarısı en fazla faule sahne olan Süper Lig karşılaşmasını oynamış oldu. İkinci yarıda ise Pendikspor'da Welinton ve Lusamba, kırmızı kart görerek takımlarını 9 kişi bıraktı. Fenerbahçe, 87. dakikada Michy Batshuayi'nin penaltı golüyle öne geçti ve sonraki bölümde rahat bir galibiyete uzandı.

8841252.jpg

İlk yarının bitiminde ise Mert Hakan Yandaş'ın, hakem Kadir Sağlam ile olan diyaloğu gündem oldu. Mert Hakan'ın hakeme, ''Hocam, dikkatli ol. Buradan çıkamazsın'' dediği iddia edildi.

ahmet-cakar-galatasaray-icin-kotu-senaryoyu-anlatti-eyvah-eyvah-h16785-7b224.jpg

Hakem yorumcusu Ahmet Çakar ise maçın ardından hakem Kadir Sağlam'a sert sözlerle yüklendi:

''İlk yarı bitiminde Mert Hakan Yandaş tarafından 'Akıllı ol, buradan çıkamazsın' diye tehdit edilen şerefli Türk hakemi Kadir Sağlam ikinci yarı sindi, korktu ve maçı Pendikspor'dan alıp Fenerbahçe'ye verdi. Utanmalısınız..."

Fenerbahçe, haftaya Trabzonspor deplasmanına konuk olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN