Ahmet Çakar ve Nihat Kahveci'den Bahattin Şimşek yorumları

Ahmet Çakar ve Nihat Kahveci'den Bahattin Şimşek yorumları

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında İstanbulspor'u 3-1 mağlup etti. Karşılaşmanın hakemi Bahattin Şimşek, İstanbulspor'un bir golünü iptal ederken; Galatasaray'ın lehine ise penaltı verdi. Ünlü yorumcular Ahmet Çakar ve Nihat Kahveci, söz konusu pozisyonları yorumladı.

KUBİLAYHAN KAVRAZLI

Trendyol Süper Lig'in 22. haftasında Galatasaray ile İstanbulspor karşı karşıya geldi. Fenerbahçe ile şampiyonluk mücadelesi veren Galatasaray, küme düşme hattında yer alan rakibine karşı çok zorlandı.

Konuk ekip, öne geçtiği maçta 2. golü de buldu. Ancak karşılaşmanın hakemi Bahattin Şimşek, pozisyon öncesinde İstanbulspor ceza sahası içinde el tespit etti ve Galatasaray lehine beyaz noktayı gösterdi. Cimbom, Kerem Aktürkoğlu'nun ayağından bulduğu penaltı golünün ardından maça ortak oldu. Kerem'in 80. dakikadaki serbest vuruş golünde ise futbolseverlerin bir kısmı, baraj mesafesinin uzaklığından şikayetçiydi. Bahattin Şimşek, uzatma bölümünde de İstanbulspor forması giyen Mendy'ye kırmızı kart gösterdi. Galatasaray, rakibini 3-1 mağlup ederek zirve yarışında yara almazken; Bahattin Şimşek'in verdiği kararlar tartışma konusu oldu.

HAKEMİ KUTLUYORUM

1044045668-132-1-1278-720-1920x0-80-0-0-8eb151a8ed2dff0926ef6641375da60f.jpg

Hakem yorumcusu Ahmet Çakar, Galatasaray-İstanbulspor maçı hakemi Bahattin Şimşek'e 'geçer not' verdi. Çakar, sosyal medya hesabı X'ten yaptığı paylaşımda ''Galatasaray- İstanbulspor maçının hakemi Bahattin Şimşek'i kutluyorum. Tüm kararları doğru'' ifadelerini kullandı.

KARARLARIN HEPSİ DOĞRU

nihat-kahveci-galatasaray-daki-performansi-10-uzerinden-10-tebrik-ediyorum-h14024-6beec.jpg

Türk futbolunun efsane isimlerinden Nihat Kahveci de Bahattin Şimşek hakkında görüşlerini dile getirdi. NUT Spor isimli YouTube kanalındaki programında konuşan Kahveci, ''Hiç boşuna 'Penaltısaray' falan demesinler. Galatasaray'ın iki penaltısı da penaltı. Torreira'nın yaptığı o dokunmaya hiçbir spor dalında faul verilmez'' dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (4)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
4 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN