Alanyaspor - Giresunspor MAÇ SONUCU: 1-1

Alanyaspor - Giresunspor MAÇ SONUCU: 1-1

Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftasında Alanyaspor kendi sahasında ile Giresunspor’u ağırlayacak… İki takımda galibiyet parolasıyla sahaya çıkacak. Felipe Sanchez’in yönetimindeki Alanyaspor, Hakan Keleş’in ekibi ile mücadele verecek… Alanyaspor Giresunspor maçı saat kaçta, muhtemel ilk 11‘ler neler, hangi kanal yayınlayacak? Tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde…

Spor Toto Süper Lig’in 8. Haftasında Alanyaspor sahasında Giresunspor ile mücadele verecek! Alanyaspor Giresunspor maçı saat kaçta, muhtemel ilk 11‘ler neler, hangi kanal yayınlayacak? Tüm merak edilen soruların cevapları haberimizde…

ALANYASPOR SON ÜÇ KARŞILAŞMADA GİRESUNSPOR KARŞISINDA YENİLMİYOR

Son üç karşılaşmadan beri Karadeniz ekibine mağlup olmayan Alanyaspor, iki galibiyeti lig karşılaşmalarında bir beraberliği ise Türkiye Kupası’nda aldı. Toplamda 3 mücadeleden yenik ayrılmayan Alanyaspor bu seriyi dörde çıkarmak istiyor. Alanyaspor, geçtiğimiz sezon hem iç sahada hem de dış sahada Giresunspor’u mağlup etmeyi başardı.

Geçtiğimiz hafta Fenerbahçe karşısında 5-0’lık skorla ezici bir mağlubiyet yaşayan Alanyaspor, Giresunspor’u mağlup ederek kendisine gelmenin peşinde. Alanyaspor’un Spor Toto Süper Lig’de 2 galibiyet 2 beraberlik ve 3 mağlubiyetle 11 sırada 8 puanla yer alıyor.

alanyaspor

GİRESUNSPOR GALİBİYETE HASRET

En son galibiyetini ligin 3. Haftasında Kasımpaşa karşısında 1-0’lık skorla alan Giresunspor’da işler istenildiği gibi ilerlemiyor. Hakan Keleş yönetimindeki Giresunspor 3 puan parolasıyla sahaya çıkacak. Geçtiğimiz hafta Karagümrük deplasmanına giden Giresun, 75. dakikada Bajic’in golüyle öne geçmiş ancak 90+2’de Karagümrük oyuncusu Diagne’nin attığı golle 3 puanı son dakikada elinden kaçırmıştı.

giresunspor

ALANYASPOR GİRESUNSPOR MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Alanyaspor Giresunspor mücadelesi Kırbıyık Holding Stadyumu’nda saat 14.30’da beIN Sports 2 ekranlarından naklen canlı yayınlanacak.

Kaçak yayından maç izlemek ve izlettirmek suç teşkil etmektedir. Kanunlar gereği bu suça bulaşanlar altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır.

Maçı izlemek için beIN Sports'a abone olabilir, tuttuğunuz takım ve tüm Süper Lig karşılaşmalarını izleyebilirsiniz.

BEIN SPORTS CANLI İZLE

Beın Sports’u canlı izlemek için üyelik açtırmak gerekmektedir. Aşağıda yer alan linke tıklayarak üyelik açabilir ve tuttuğunuz takımlarla beraber Süper Lig’in tüm karşılaşmalarını seyredebilirsiniz.

Bein Sports giriş için tıklayınız…

BEIN SPORTS ÜYELİK ÜCRETİ NE KADAR?

Beın Sports üyelik ücretleri aylık ya da senelik olarak belirlenmektedir. Bununla beraber tuttuğunuz takıma özel olarak bir paket seçebilir ya da tüm Süper Lig takımlarının yer aldığı paketi seçerek doyasıya futbol şöleninin tadını çıkarabilirsiniz.

ALANYASPOR GİRESUNSPOR MAÇI MUHTEMEL 11’İ

Alanyaspor: Runarsson, Furkan Bayır, Fatih Aksoy, Pereira, Balkovec, Umut Güneş, Efecan Karaca, Fer, Efkan Bekiroğlu, Oğuz Aydın, Hassan

Giresunspor: Onurcan Piri, Alper Uludağ, Arias, Perez, Hayrullah Bilazer, Serginho, Mejla, Savicevic, Campuzano, Sainz, Bajic

ALANYASPOR GİRESUNSPOR MAÇININ HAKEMLERİ BELLİ OLDU

Alanyaspor Giresunspor karşılaşmasında düdük çalacak hakemler belli oldu. Alanyaspor Giresunspor karşılaşmasında Kaan Numanoğlu başlama düdüğünü çalacak. Numanoğlu’na, Süleyman Özay ve Salih Mazlum eşlik edecek.

ALANYASPOR 1-1 GİRESUNSPOR ÖZET

Alanyaspor kendi sahasında fırsatı tepti! 

İlk yarıda dakika 5'de kırmızı kart gören Giresunspor buna rağmen 1 puan almayı başardı.

Dakika 65'de Giresunspor Grekem Sağlam ile penaltıdan golü buldu.

Dakika 81'de Balkovec Alanyaspor'un beraberlik golünü kaydetti

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN