Alexander Cicaldau Konya’da

Alexander Cicaldau Konya’da

Geride kalan sezonu kiralık olarak İttihad Kalba’da geçiren Rumen orta saha kamp döneminde beğenilmedi. Teknik direktör Okan Buruk’tan geçer not alaman tecrübeli orta saha takımda kendine yer bulamadı. Kendine yeni bir takıma bulan Cicaldau Konyaspor’a transfer oldu.

Etkisiz performansı nedeniyle taraftar ve camia tarafından beğenilmeyen Rumen orta saha Alexander Cicaldau, Konyaspor’a transfer oldu. Galatasaray’a Romanya Super Liga ekiplerinden Universitatea Craiova’dan 6.5 milyon euro bedelle transfer olan orta saha oyuncusu istikrarsız bir performans sergiledi.

cica2.jpg

Avrupa Kupaları’nda başarı hedefleyen Okan Buruk kadroda yetersiz gördüğü Cicaldau’nun transferine izin verdi. Bunun üzerine kendisine uygun bir takım arayan tecrübeli orta saha kariyerine Konyaspor’da devam etme kararı aldı. Kiralık olarak Konyaspor’a transfer olması beklenen oyuncu dün gece resmi sözleşmeye imza atmak için Konya’ya gitti. Cicaldau geride kalan sezonda 28 maçta 4 gol 7 asist üretti.

cica3.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN