Alex'ten Aykut Kocaman'a olay sözler: En kötüsüydü

Alex'ten Aykut Kocaman'a olay sözler: En kötüsüydü

Futbolu bırakmasının ardından Brezilya'da antrenörlük kariyerine devam eden Alex de Souza, katıldığı bir soru cevap etkinliğinde Aykut Kocaman'la ilgili olay olan bir açıklama yaptı. Alex, Kocaman'ın, 'çalıştığı en kötü teknik direktör' olduğunu söyledi.

Yıllarca Fenerbahçe'de gösterdiği performansıyla Türk futbolunda özel bir yere sahip olan ve şu anda Sao Paulo'nun U20 takımını çalıştıran Alex de Souza, bir soru-cevap etkinliğine katıldı.

Brezilyalı teknik adamın, eski takım arkadaşları ve yakınları Alex'e bazı sorular yöneltti. Alex'in bir cevabında Aykut Kocaman'la ilgili söylediği şey bilhassa dikkat çekti.

Alex de Souza, Marcelinho'nun "Alex, senin için en iyi ve en kötü teknik direktör kimdi?" sorusuna şu şekilde cevap verdi:

"En iyi koç Vanderlei Luxemburgo. En kötüsü ise Aykut Kocaman'dı."

ALEX'İN AYRILIK SÜRECİ

Fenerbahçe tarihinin en iyi yabancı futbolcusu olarak gösterilen Alex de Souza, sarı-lacivertli kulüpteki 9. sezonunda Aykut Kocaman'ın kararıyla kadro dışı kalmıştı.

Aziz Yıldırım'la görüştükten sonra "Kontratımı sonlandırdım. Hayatımın en üzücü imzası oldu. Fenerbahçe bir oyuncu kaybetti, ama bir taraftar kazandı. Her şey için teşekkürler" paylaşımı yapan Alex de Souza'nın Fenerbahçe serüveni sona ermişti.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN