Ali Koç 6 yılda dünya kadar para harcayıp 1 kupa aldı şimdi de bu rezilliği unutturmak için...

Ali Koç 6 yılda dünya kadar para harcayıp 1 kupa aldı şimdi de bu rezilliği unutturmak için...

(FB HABERLERİ...) Olağanüstü kongreye giden Fenerbahçe'de Başkan Ali Koç'un aldığı kararlar spor kamuoyunun tepkisini çekti. Galatasaray-Hatayspor maçından sonra Başkan Koç'u hedef alan Batuhan Karadeniz'in 'Kurban olayım artık bir karar verin' sözleri dikkatlerden kaçmazken, ünlü yorumcunun 'Ligden çekilecek misiniz, düşecek misiniz, Süper Kupa maçına çıkacak mısınız, çıkmayacak mısınız?' ifadeleri bomba etkisi yarattı.

Galatasaray-Hatayspor maçından sonra SkySpor kanalında çok önemli açıklamalarda bulunan Batuhan Karadeniz, İcardi hakkında dikkat çeken ifadeler kullandı. İşte Karadeniz'in değerlendirmeleri...

6 SENEDE SADECE 1 TANE KUPAN VAR BAŞKAN

6 senedir Ali Koç Fenerbahçe'de başkanlık yapıyor, 6 senede sadece 1 tane Türkiye Kupası aldı, bir dünya rezil transferler yaptı şimdi bunların hiçbirini görmüyor, Ali Koç 'bizim otobüsümüz kurşunlandı, biz mağduruz, bize bunlar yapılıyor' diyor, ne olacak başkan? Galatasaray'ın, Beşiktaş'ın, Trabzonspor'un da mu otobüsü kurşunlansın? Murat Sancak MHK içerisinde mafyalaşmış bir yapı var diyor çıkıp bir tanesi gel konuş nedir bu iddia nedir bu olay demiyor.

gkntopkwyaauw6d.jpg

Ali Koç kurban olayım artık bir karar ver; takımı ligden çekeceğim, çekmeyeceğim, Süper Kupa'ya çıkmayacaklar, yok çıkacaklar hayatımda ben böyle bir şey görmedim. Ali Koç'un yaptığı açıklamalar tehdit ve kaos üzerine yaptığı açıklamalardır.

İCARDİ ALİ KOÇ'A CEVAP VERDİ

İcardi şampiyonluk modunu açmış, Ali Koç'un Erden Timur hakkında 'Her gece yatarken bizi düşün, özellikle benim başkanlığın bitince' sözlerine sahada cevap vermesi ve golden sonra 'uyuma' hareketi yapması Ali Koç'a gönderilen bir mesajdır. Futbolcular saha dışında yaşanan olayların farkındalar ve ona göre reaksiyon gösteriyorlar. İcardi ilk geldiğinde daha faza futbola odaklıydı daha fazla futbol oynamayı seviyordu, İcardi'ye top gelmiyor bu tamam ama İcardi'nin de aklının saha içinde olmadığı görülüyor. Geçen seneki kadar futbola konsantre değil.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN