Ali Koç Fenerbahçe'yi ligden çekerse Ferdi Kadıoğlu, Szymanski ve Fred Galatasaray'a imza atacak iddiası

Ali Koç Fenerbahçe'yi ligden çekerse Ferdi Kadıoğlu, Szymanski ve Fred Galatasaray'a imza atacak iddiası

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının üzerinden 8 gün geçti ama derbide yaşanan olayların tartışmaları hala sürüyor... Sarı Lacivertli kulübe yakınlığıyla bilinen Ahmet Konanç, çok çarpıcı bir iddia otaya atarken, ünlü yorumcunun 'Fenerbahçe eğer kümeye düşerse bazı yıldız futbolcular Galatasaray'a imza atacak söylentileri var' ifadeleri adeta bomba etkisi yarattı.

FENERBAHÇE'DE 4 FUTBOLCU PFDK'YA SEVK EDİLECEK

Fenerbahçe'de 4 futbolcunun PFDK'ya sevk edilmesi bekleniyor. Bunlar; Oosterwolde, Osayi Samuel, Mert Hakan Yandaş ve İrfan Can Eğribayat. Cuma günü Tahkim Kurulu toplanacak ve cezalar açıklanacak. Fenerbahçe 7 Nisan'daki Süper Kupa maçına U19 takımıyla çıkacak söylentileri var. Böyle bir şey kesinlikle olmamalı, yarısı U19, yarısı yedeklerle çıkalım derseniz Galatasaray size atabildiği kadar atar ve tarih bir galibiyet alarak Süper Kupa'yı kazanır, bu şekilde maça çıkılacağına Süper Kupa maçına hiç çıkılmasın daha iyi.

FENERBAHÇE'NİN YILDIZ FUTBOLCULARI GALATASARAY'A...

Fenerbahçe Kulübü bir karar verse ve dese ki; Futbol şubesini kapatıyoruz 3 sene Süper Lig'de yokuz, inanın kimse bu ligi izlemek istemez. Aynı şekilde Galatasaray'ın olmadığı bir ligde Fenerbahçeliler tat almaz, zevk alamaz kimse bunu istemez. Fenerbahçe kümeye düşerse Galatasaraylılar Ferdi Kadıoğlu'nu, Fred'i, Oosterolde'yi, Szymanski'yi alalım, bu yıldızlara Sarı Kırmızılı formayı giydirelim diye tweet atıyorlar, gündem yaratıyorlar. Az bir ihtimal ama, kulüpte 'yurt dışından bir takım alalım' konuşmaları var. 2 Nisan'da 20 bine yakın kongre üyesi statta olacak. Ali Koç 'çekilelim' yetkisini alsa bile hemen çekiliyoruz demeyebilir. Fenerbahçe, Adana Demirspor maçına çıktı o maçta da skandal hakem hataları olursa Fenerbahçe kesin o maçtan sonra ligden çekilir. İlk maçı hatırlayın, Oosterwolde'nin boğazına yapışıp 3-4 Adana Demirsporlu futbolcu onu yere atmıştı.

18264276.jpg

FIFA önce bir mektup gönderecek sonra uyarıp süreci takip ediyor ve en son olaya el koyuyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN