Ali Koç ve Jorge Jesus transfer ettiğinde 'nereden aldınız bunu?' diyorlardı! Fenerbahçe'nin kasası para basacak

Ali Koç ve Jorge Jesus transfer ettiğinde 'nereden aldınız bunu?' diyorlardı! Fenerbahçe'nin kasası para basacak

Ali Koç ve Jorge Jesus'un aldığı ortak kararla Fenerbahçe'ye transfer edilen, bonservisine ise 6 milyon euro ödenen 22 yaşındaki sol bek için İngiliz ve İtalyan kulüpleri devreye girdi. İşte Samandıra'da yaşanan gelişmeler...

Fenerbahçe'nin 2022-23 sezonunun ara transfer döneminde 6 milyon euro karşılığında transfer ettiği Jayden Oosterwolde'nin talipleri artıyor. Sol bek ve stoper bölgesinde sergilediği performansla dikkat çeken Jayden Oosterwolde için Fenerbahçe'nin ciddi transfer teklifleri aldığı öne sürüldü.

OOSTERWOLDE İNGİLTERE VEYA İTALYA'YA GİDEBİLİR

TRT Spor'un haberine göre Fenerbahçe, Oosterwolde için İngiltere Premier Lig ve İtalyan ekiplerinden ciddi teklifler alıyor. Haberde 22 yaşındaki Hollandalı futbolcunun ciddi bir bonservis bedeliyle transfer olabileceği belirtildi.

jayden-oosterwolde-depophotos-2143739.jpg

ALİ KOÇ MESAJI VERMİŞTİ

Ali Koç da geçtiğimiz aylarda Oosterwolde'yle ilgili yaptığı açıklamada Jorge Jesus'un sözlerine değinmişti. Başkan, Jesus'un ayrılırken "Göreceksiniz bu çocuktan çok para kazanacaksınız" dediğini ifade etmişti.

'NEREDEN ALDINIZ BU OYUNCUYU?' DENİYORDU

Bu sezon toplam 35 maça çıkan Oosterwolde 1 gollük skor katkısı verdi. 22 yaşındaki futbolcunun Fenerbahçe ile 2027'ye kadar sözleşmesi bulunuyor. Jorge Jesus döneminin ocak ayında kadroya dahil edilen Oosterwolde için 'Bu futbolcuya 6 milyon euro verilir mi? Nereden aldınız, neden aldınız Oosterwolde'yi? Ali Koç büyük hata yaptı' eleştirileri yapılıyordu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN