"Ali Koç'tan Erden Timur'a nispet!" Yılın transferi! 60 milyon euroluk golcü için tek kuruş ödemeyecek! 104 gol 62 asist...

"Ali Koç'tan Erden Timur'a nispet!" Yılın transferi! 60 milyon euroluk golcü için tek kuruş ödemeyecek! 104 gol 62 asist...

Son olarak Fred ve Cengiz Ünder'i kadrosuna katan Livakovic'i ise İstanbul'a getiren Fenerbahçe, yılın transferini gerçekleştirmek için düğmeye bastı. Kanarya'nın bu hamlesi "Ali Koç'tan Erden Timur'a nispet!" şeklinde yorumlandı.

Bu akşam UEFA Avrupa Ligi Konferans Ligi play-off turunda Hollanda ekibi Twente ile karşılaşacak Fenerbahçe'de sıcak saatler yaşanıyor. Hırvat kaleci Livakovic'i İstanbul'a getiren sarı-lacivertli ekip, bu kez gözünü hücum takviyesine dikti. Kanarya, yılın transferini gerçekleştirmek için düğmeye bastı.

İsmail Kartal'ın transfer raporu doğrultusunda Ryan Kent, Alexander Djiku, Edin Dzeko, Umut Nayır Sebastian Szymanski, Rodrigo Becão, Mert Müldür, Dusan Tadic, Fred ve Cengiz Ünder'i kadrosuna katan, Hırvat eldiven Livakovic'i ise İstanbul'a getiren Fenerbahçe, gözünü İngiltere'ye dikti.

Takvim'in haberine göre; Fenerbahçe, Manchester United'ın dünyaca ünlü yıldızı Anthony Martial için harekete geçti. Gelecek sezon Manchester United'la sözleşmesi sona erecek kanat- forvet Anthony Martial, Fenerbahçe'ye teklif edildi.

Transferi için yetkili isim olan Erkan Sulejmani Fransız golcüyü bonservis ücreti olmadan Fenerbahçe'ye getirebileceğini sarı-lacivertli yönetime iletti.

Sarı-lacivertli ekip, bu gelişme sonrsında Anthony Martial'i değerlendirmeye alabileceğini oyuncu cephesine bildirdi. Manchester United'dan yıllık 7 milyon Euro kazanan 27 yaşındaki oyuncu Fenerbahçe'den maaş dışında imza parası da talep ediyor.

Martial'e kancayı attı - Son dakika Fenerbahçe haberleri - Fotomaç

Geçen sezon 29 maçta görev alan Fransız golcü, takımına 9 gol 3 asistlik katkı sundu. Yıldız futbolcu 2015 yılında Fransız ekibi Monaco'dan 60 milyon euro karşılığında İngiliz ekibine imza atmıştı.

Kanarya'nın Fransız yıldızı bonservis bedeli ödemeden kadrosuna katmayı amaçlaması "Ali Koç'tan Erden Timur'a nispet!" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Futbol kariyeri boyunca 385 maçta görev alan yıldız futbolcu 104 gol atarken 62 kez de asiste imza attı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN