Ali Koç'tan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Prens Selman'a rest: Ben istifa eder giderim siz Süper Kupa maçını oynarsınız

Ali Koç'tan TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Prens Selman'a rest: Ben istifa eder giderim siz Süper Kupa maçını oynarsınız

Arabistan'da yaşanan Süper Kupa krizinden sonra SkySpor kanalında gündeme damga vuran açıklamalarda bulunan Erman Toroğlu, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç'un TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi ve Prens Selman'ın gönderdiği yetkiliye rest çektiğini söyledi.

Süper Kupa finalinin yayıncı kuruluşu olan ATV - A Spor'da yorumculuk yapan Erman Toroğlu'nun yaşanan 'krizin' ardından yaptığı açıklamalar resmen olay yarattı. SkySpor kanalında Ali Koç-Dursun Özbek- Mehmet Büyükekşi ve Suudi Arabistan yetkilileri hakkında flaş ifadeler kullanan Toroğlu bomba bir iddiada bulunurken, usta yazarın 'Ali Koç Arabistan'da istifa resti çekti' sözleri bir hayli dikkat çekti.

İşte Erman Toroğlu'nun Süper Kupa istihbaratları...

Fenerbahçe Galatasaray Süper Kupa finali öncesi Kral Prens Selman'a bağlı bir yetkili gelip diyor ki 'bazı şeyler olacakmış kral da bunları duymuş sözleşmedeki maddelere uyulacak bazı şeylere izin vermiyoruz.' diyor. İş orada sarpa sarmaya başlıyor, o sırada Dursun Özbek ve Ali Koç bir şeyler söylüyorlar pankart, yurtta sulh cihanda sulh, Atatürk tişörtleri...

ali-koc-istifa.jpg

ALİ KOÇ ARABİSTAN'DA İSTİFA ETTİ

Kralın gönderdiği yetkiliyle toplantı uzadıkça uzuyor bu işler uzadıkça biliyorsunuz sakata biner. Ali Koç orada diyor ki 'Kardeşim çok oynatmak istiyorsanız ben bu şartları kabul etmiyorum, o zaman Fenerbahçe Başkanlığından istifa edeyim siz oynayın' Dursun Özbek de bir şey diyemiyor ve olay kilitleniyor. Bu benim duyumum.

ali-koc-istifa-2.jpg

SUUDİ ARABİSTAN SÖZLEŞMEYE UYUYOR

Bu olayda futbol federasyonu oynuyor, Galatasaray oynuyor, Fenerbahçe oynuyor. Suudi Arabistan bu teklifi getiriyor Futbol Federasyonu Galatasaray ve Fenerbahçe'ye iletiyor iki başkan da bu teklifi kabul ediyor. İki kulüp Arabistan'a gidene kadar hiçbir sorun yok, ne zaman sahaya çıkmaya hazırlanıyorlar o zaman bizimkiler diyor ki 'Atatürk tişörtü, pankartı...' İşte orada Kralın adamı gelip olaya el koyuyor ve Suudiler geri adım atmıyor. Suudi Arabistan cephesi sözleşmede yazılan bütün şartları kabul ediyorlar ama bizim kulüplerin ekstra Atatürk ile ilgili istekleri olunca onlar da geri adım atmıyor.

SÜPER KUPA CUMHURİYET İLE KRALLIĞIN ARASINDA SIKIŞTI

Süper Kupa maçı Cumhuriyet rejimiyle yönetilen bir yerde oynansaydı hiçbir sorun olmazdı ama krallıkla yönetilen bir ülkede oynandığu için büyük sıkıntı oldu. Kral Cumhuriyet rejimiyle ilgili bir şey görmek ister mi? Hayatta istemez. Maç Cumhuriyetle Krallık rejimi arasında sıkışıyor.

221311419-dursun-ozbek.jpg

KOYSANIZA DZEKO İLE İCARDİ'Yİ

Suudi Arabistan'da Süper Kupa finali oynanacak bizimkiler Kerem Aktürkoğlu ile Ferdi Kadıoğlu'nun isimlerini koymuşlar. Ya kardeşim bu iki futbolcuyu kim tanır koysanıza İcardi'yle Dzeko'yu!

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (41)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
41 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN