Alper Ulusoy kimdir, hangi takımlı? Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi Alper Ulusoy hakkında bilgiler

Alper Ulusoy kimdir, hangi takımlı? Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinin VAR hakemi Alper Ulusoy hakkında bilgiler

Futbol hakemleri arasında en çok merak edilen başarılı kariyeri bulunan Alper Ulusoy'un biyografisi internet üzerinden sıklıkla aratılmaktadır. asıl mesleği hakemlik olmayan Ulusoy'un diğer mesleği ise merak konusu oldu. Alper Ulusoy kimdir, nereli, kaç yaşında?

TFF'nin üst klasman hakemleri arasında bulunan ve Süper Lig tarihinde birçok maçta ismi geçen Alper Ulusoy'un kim olduğu internet üzerinden sıkça aratılmaktadır. Futbolseverlerin gündeminde olan başarılı hakem Alper Ulusoy kimdir, kaç yaşında, nereli? İşte, Alper Ulusoy hakkında merak edilenler haberimizde yer almaktadır

ALPER ULUSOY KİMDİR, KAÇ YAŞINDA?

5 Ekim 1981 yılında İzmir'de dünyaya gelen Ulusoy, eğitim hayatını memleketinde tamamlaması üzerine üniversite hayatında tercih ettiği bölüm mühendislik oldu. 40 yaşındaki Alper Ulusoy'un asıl mesleği mimarlık olup hayatına hakem olarak devam etmektedir.

170 boyunda olan Ulusoy'un ilk süper lig maçı 2002 yılındaki gerçekleşen Ankaragücü - Bursaspor oldu. 300'ün üzerinde maçta hakemlik yapan başarılı isim ise bugün Beşiktaş - Fenerbahçe derbisinde görev alacaktır.

Alper Ulusoy kimdir

ALPER ULUSOY HANGİ TAKIMLIDIR?

Beşiktaş-Fenerbahçe derbisinde hakemlik yapacak olan Ulusoy'un hangi takımı tuttuğu merak edilmektedir. Tartışma konusu olan bu durumda taraftarlar derbiyi yönetecek olan hakemin takımını araştırmaya başladı. Alper Ulusoy'un hangi takımı tuttuğu net olarak bilinmezken sosyal medya üzerinden yapılan yorumlar ve haberlere göre Fenerbahçeli olduğu iddia edilmektedir. 

Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN