UEFA Uluslar Ligi finalinde Portekiz’e penaltılarla kaybeden İspanya’da, Alvaro Morata’nın sözleri gündeme damga vurdu. Tecrübeli golcü, milli takımdaki geleceği hakkında konuştu.
UEFA Uluslar Ligi finalinde İspanya ile Portekiz’i karşı karşıya getiren nefes kesen mücadele, penaltı atışlarıyla sonuçlandı. Normal süresi ve uzatmaları 2-2 biten finalde kazanan, penaltılar sonucunda 5-3’lük skorla Portekiz oldu.İspanya adına penaltı kaçıran Alvaro Morata, maç sonrasında yaptığı açıklamalada, "Üzgünüm çünkü hepimiz harika bir iş çıkardık. Tüm takım arkadaşlarım için üzülüyorum ancak bu, futbolun ve hayatın bir parçası." dedi.
Milli takımdaki geleceğiyle ilgili ise Morata, "Hiçbir şey kesin değil ve birçok şeye bağlı. Şu anda sadece takım arkadaşlarımı ve olanları düşünüyorum. Her şeyin sakin bir şekilde düşünülmesi gerekiyor ancak elbette eylül ayında burada olmamam da mümkün." şeklinde konuştu.