Anadolu Efes tarih yazmak için sahaya çıkıyor: Hedef üst üste ikinci şampiyonluk

Anadolu Efes tarih yazmak için sahaya çıkıyor: Hedef üst üste ikinci şampiyonluk

Geçen yıl İspanyol devi Barcelona'yı mağlup ederek Euroleague'de zafere ulaşan Ergin Ataman yönetimindeki Anadolu Efes, bu akşam finalde bir başka İspanyol devi Real Madrid ile karşılaşacak. Başarılı antrenör Ergin Ataman'ın öğrencileri bu finalden de zaferle ayrılarak tarihi bir başarıya imza atmak istiyor.

Ergin Ataman yönetimindeki Anadolu Efes, Euroleague'de üst üste ikinci zafer için sahaya çıkıyor. Geçen sezon final karşılaşmasında İspanyol devi Barcelona'yı 86-81 mağlup ederek şampiyonluğa ulaşan Anadolu Efes, bu akşam finalde bir başka İspanyol devi Real Madrid ile karşılaşacak.

Yarı finalde Yunanistan temsilcisi Olympiakos'u mağlup ederek finale çıkan Anadolu Efes, Sırbistan’ın başkenti Belgrad'de İspanya’nın Real Madrid takımına karşı şampiyonluk sınavı verecek.

THY Euroleague Real Madrid – Anadolu Efes final karşılaşması 21 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00’de (TSİ) başlayacak.

Mücadele BeIN Sports Haber’den şifresiz naklen yayınlanacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN