Avrupa'nın en büyüğü Anadolu Efes'in bayrağı İstanbul'daki köprülere asıldı

Avrupa'nın en büyüğü Anadolu Efes'in bayrağı İstanbul'daki köprülere asıldı

Üst üste ikinci kez THY Avrupa Ligi'nde şampiyonluk yaşayan Ergin Ataman yönetimindeki Anadolu Efes'in bayrağı İstanbul'daki köprülere asıldı.

Ergin Ataman yönetiminde THY Avrupa Ligi final karşılaşmasında İspanyol devi Real Madrid'i yenerek bu turnuvada üst üste ikinci kez şampiyonluk yaşayarak tarihi bir başarıya imza atan Anadolu Efes'in bayrakları İstanbul Boğazı'ndaki 15 Temmuz Şehitler Köprüsü, Fatih Sultan Mehmet Köprüsü ve Yavuz Sultan Selim Köprüsü'ne asıldı.

Türk basketbolunun en çok kupa kazanan takımı Anadolu Efes, şampiyon olan İstanbul takımlarının boğaz köprülerine bayrak asma geleneğine bu yıl da katıldı. Anadolu Efes'e ait şampiyonluk bayrakları, bir kez daha İstanbul Boğazı'nın üç köprüsünde yerini aldı.

Finalde İspanya'nın Real Madrid takımını mağlup ederek üst üste ikinci kez THY Avrupa Ligi şampiyonu olan Anadolu Efes'in köprülere asılan bayraklarındaki iki kupalı tasarım dikkati çekti.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Karayolları Genel Müdürlüğünden alınan izinlerin ardından asılan bayrakların, 30 Mayıs-5 Haziran tarihlerinde 7 gün boyunca köprülerde kalacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN