Anadolu Efes yeni transferini açıkladı

Anadolu Efes yeni transferini açıkladı

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, yaptığı açıklamada ABD'li oyun kurucu Isaiah Taylor'ı kadrosuna transfer ettiğini açıkladı. 28 yaşında ve 1,90 metre boyundaki Taylor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Anadolu Efes Erkek Basketbol Takımı, 28 yaşında ve 1,90 metre boyundaki ABD'li oyun kurucu Isaiah Taylor'ı kadrosuna transfer etti.

Taylor ile sezon sonuna kadar sözleşme imzalandığı belirtildi.

Taylor, 2016 Yaz Ligi'nde NBA takımlarından Houston Rockets'ın formasını giydi ve ilk sözleşmesini Rockets ile imzaladı. Kısa süreli NBA D-Ligi takımlarından Rio Grande Valley Vipers deneyimi yaşayan Taylor, 2017 yılında Houston ekibine geri döndü. Daha sonra bir başka NBA takımı Atlanta Hawks'ın yolunu tutan tecrübeli basketbolcu, 2019-2020 sezonunda yeniden eski takımı Rio Grande Valley Vipers'a transfer oldu. 2020-2021'de ilk yurt dışı deneyimi için İsrail'in Maccabi Rishon Lezion takımına transfer olan Taylor, 2021'in şubat ayında İspanya'da Ucam Murcia takımının formasını giymeye başladı.

Taylor, geçen sezon Ucam Murcia formasıyla 34 maçta 15,2 sayı, 2 ribaunt ve 3,5 asist ortalamaları ile oynadı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN