Andre Silva kimdir, hangi mevkide oynuyor? Galatasaray’da Andre Silva sesleri

Andre Silva kimdir, hangi mevkide oynuyor? Galatasaray’da Andre Silva sesleri

Galatasaray, Milan’ın Portekizli golcüsü Andre Silva için harekete geçti. Gelen son dakika haberinin ardından sarı-kırmızılı taraftarlar ise Andre Silva kimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor ve nerelidir? sorularına yanıt aramaya başladı. Geçen sezon İspanyol ekibi Sevilla’ya kiralanan Andre Silva, yeniden Galatasaray’ın radarına girdi. Bu yıl Şampiyonlar Ligi’nde yarışacak Galatasaray, kadrosunu güçlendirmeyi sürdürüyor. İyi bir golcü transferi yapmak isteyen sarı-kırmızılılar, Andre Silva için İtalya’da nabız yokluyor. İşte Andre Silva ile ilgili aradıklarınız…

Spor Toto Süper Lig’de geçen sezonu şampiyon tamamlayan ve önümüzdeki sezon için de iddialı bir kadro kurmaya çalışan Galatasaray’da transfer çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecek olan sarı-kırmızılılar, Milan’ın Portekizli golcüsü Andre Silva’nın peşine düştü. Porto’nun Aboubakar’ı kiralamak yerine bonservisi ile göndermek istemesinin ardından bu transferden vazgeçen Galatasaray, Andre Silva’nın peşine düşünce, ‘Andre Silva kimdir, kaç yaşındadır, hangi mevkide oynuyor ve bonservisi ne kadar?’ Tüm bu detaylar sarı-kırmızılı renklere gönül verenler tarafından araştırılıyor. Galatasaray’ın transfer haberleriyle ile ilgili tüm gelişmelere karar.com’dan erişebilirsiniz…

ANDRE SİLVA KİMDİR?

6 Kasım 1995 doğumlu olan Portekizli forvet Andre Silva, futbola Portekiz ligi ekiplerinden PFC Sub17'de başladı. Buradan Dragon Force'a transfer olan Andre Silva, Porto'nun U19 takımında top koşturdu. Ardından Porto'nun B takımına yükselen Andre Silva, 2016'da Porto'da forma şansı buldu. Buradaki performansının ardından Avrupa kulüplerinin radarına giren Andre Silva, 2017'de 38 milyon avro karşılığında İtalyan devi Milan'ın yolunu tuttu. 1 yıl Milan'da oynadıktan sonra Sevilla'ya kiralanan Andre Silva’nın Milan’la 2022’ye kadar sözleşmesi bulunuyor.

19-07/09/defb3169995440889d06efa35ea35564.jpg

GALATASARAY ROTAYI ANDRE SİLVA’YA ÇEVİRDİ

Galatasaray geçen sezon da gündemine gelen Andre Silva için yeniden harekete geçti... Transfer için bastıran yönetim, Milan’a kiralama teklifi yapacak. Vincent Aboubakar'la anlaşan ancak Porto'nun "Kiralama yok. Bonservisi 30 milyon Euro" yanıtı üzerine geri adım atan Galatasaray'da rota İtalya'ya döndü. Sarı-Kırmızılılar, Milan formasını giyen Andre Silva için harekete geçti. Portekizli yıldız geçen sezon da gündeme gelmiş ancak Milan, Sevilla ile kiralama anlaşmasına varmıştı. İspanyol kulübünün satın alma opsiyonunu kullanmadığı Andre Silva, Milan'ın da yeni sezon planlarında yer almıyor. Fatih Terim'in çok beğendiği isimlerden biri olan 23 yaşındaki futbolcu için İtalyan devine kiralama teklifiyapılacak. Geçen sezon La Liga'da 29 maçta 9 gol atan Silva, 2017 yılında 38 milyon Euro karşılığında Porto'dan Milan'a transfer olmuştu. Nisan ayında dizinden sakatlanan Silva'nın dönüş tarihi henüz belli değil.

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN