Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği'nde bir ilk: Binaya Trabzonspor bayrağı asıldı

Almanya'nın Ankara Büyükelçiliği'nde bir ilk: Binaya Trabzonspor bayrağı asıldı

Ankara'nın Almanya Büyükelçisi Jürgen Schulz, Süper Lig'de 38 yıl aradan sonra şampiyonluk sevinci yaşayan Trabzonspor'un bayrağını büyükelçilik binasına astı. Schulz'un bu hareketi ile beraber elçilik tarihinde ilk kez bir takımın bayrağı binaya asıldı.

Evinde ağırladığı Antalyaspor karşılaşmasında aldığı beraberlikle 38 yıllık şampiyonluk hasretine son veren Trabzonspor'da taraftarların Trabzon ve İstanbul'daki kutlamaları yoğun ilgi görmüştü.

Kutlamalara katılan isimlerden biri de Ankara'nın Almanya Büyükelçisi Jürgen Schulz oldu. Büyükelçi Schulz, şampiyon Trabzonspor'un bayrağını Almanya Büyükelçiliği'ne astı.

fsuadlexwaa6alv.png

Ekim 2020'den beri Almanya´nın Türkiye Büyükelçisi olarak görev yapan Schulz, Süper Lig'de şampiyonluğa ulaşan Trabzonspor'u kutlarken, elçilik tarihinde ilk kez bir takımın bayrağının binaya asıldığı belirtildi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN