Anlaşma tamam! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Trabzonspor'a imza atıyor! Fırtına'dan tarihe geçecek transfer hamlesi...

Anlaşma tamam! Fenerbahçe'nin eski yıldızı Trabzonspor'a imza atıyor! Fırtına'dan tarihe geçecek transfer hamlesi...

Yeni sezonun planlamasına şimdiden başlayan Abdullah Avcı yönetimindeki Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızını kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Ziraat Türkiye Kupası'nda şampiyonluk yaşamayı hedefleyen Trabzonspor, yeni sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Fırtına, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızıyla büyük oranda el sıkıştı.

Yeni sezonda hayata geçecek olan yabancı kuralı nedeniyle takımdaki yerli oyuncu sayısını artırmayı hedefleyen Trabzonspor, ezeli rakibi Fenerbahçe'nin eski yıldızına kancayı taktı. Fırtına, ezeli rakibinin eski yıldızıyla şimdiden anlaşmaya vardı.

Akşam'ın haberine göre; Abdullah Avcı'nın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Trabzonspor, gözünü İngiltere'ye dikti. Sezon sonunda Uğurcan Çakır ile yolları ayırması beklenen Karadeniz ekibi, İngiliz devi Manchester United formasını terleten Altay Bayındır'ı gözüne kestirdi.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde 5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında İngiliz ekibine transfer olan 25 yaşındaki milli eldiveni kadrosuna katmayı planlayan bordo-mavili ekip, İngiliz deviyle şimdiden masaya oturdu.

Bu sezon İngiliz ekibinde yalnızca bir karşılaşmada görev alan Altay Bayındır'ın takımdan ayrılma konusunda istekli olduğu öne sürülürken Trabzonspor'un, United yönetimi ile yaptığı görüşmelerde önemli mesafe kat ettiği iddia edildi.

Güncel piyasa değeri 10 milyon euro olan 25 yaşındaki eldivenin Trabzonspor'a transfer olmaya sıcak baktığı vurgulandı. Bordo-mavili ekibin, tecrübeli eldiveni zorunlu satın alma opsiyonlu şekilde kiralık olarak kadrosuna katmayı istediği belirtildi. Bordo-mavili ekibin patronu Abdullah Avcı'nın da Altay Bayındır'ın transferine sıcak baktığı iddia edildi.

Altay Bayındır - Oyuncu profili 23/24 | Transfermarkt

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN