Arda Güler İçin İstenen Rakam Şok etti! Sudan Ucuza Gidecek

Arda Güler İçin İstenen Rakam Şok etti! Sudan Ucuza Gidecek

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler için istenen rakam belli oldu. Kanarya'nın 17 yaşındaki genç yıldızı için istenen rakam herkesi şoke etti! Genç yetenek neredeyse sudan ucuza satılacak! Türk futboluna damga vuran yetenekli isim Avrupa ekiplerinin radarına girdi. İşte Arda Güler için istenen rakam...

Portekizli teknik adam Jorge Jesus yönetimindeki Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler, sarı-lacivertli forma altında gösterdiği performansla Avrupa kulüplerinin radarına girdi.

17 yaşındaki oyuncu için teklifler yağarken genç yıldızın altyapısından yetiştiği Gençlerbirliği de bu tekliflerden nasibini alıyor! Arda Güler için istenen rakam herkesi şoke ederken gelişmelerden haberdar olanlar 'yok artık sudan ucuz' şeklinde tepki veriyor.

SUDAN UCUZA GİDECEK!

2019 yılında Arda Güler'i Fenerbahçe’ye 400 bin TL ve sonraki satıştan yüzde 20 pay maddesiyle satan Gençlerbirliği'ne bu pay için bir futbol konsorsiyumu tarafından 3 milyon Euro teklif ettiği öğrenildi.

Başkent ekibinin yöneticileri bu teklifi reddettiği kaydedilirken Gençlerbirliği'nin Arda Güler için istediği rakam herkesi şoke etti. Türk futboluna damga vuran yetenekli isim neredeyse sudan ucuza imza atacak!

Fanatik gazetesinden Yakup Çınar'ın haberine göre; Ekonomik olarak zor günler geçiren Başkent ekibi, Arda Güler’in sonraki satışında sahip olduğu yüzde 20 pay için bir futbol konsorsiyumundan 3 milyon Euro (55 milyon TL) teklif aldı. Ancak geçen ay başkan seçilen Talip Çankırı’nın bu pay için beklentisi en az 5 milyon Euro (91 milyon TL). Arda’ya olan yüksek ilgi nedeniyle bu rakama ulaşacak bir teklifin gelmesi sürpriz olmayacak.

EZELİ RAKİPLER BİLE ALABİLİR!

Fenerbahçe ile Gençlerbirliği arasındaki anlaşmada bir sınırlama bulunmuyor. Bu nedenle ezeli rakipler Galatasaray , Beşiktaş ve Trabzonspor da dahil olmak üzere Türkiye’den herhangi bir takım da Arda Güler’in sonraki satışından olacak yüzde 20’lik payı Ankara gekibinden satın alabilir! 17 yaşındaki yıldız, Alman devleri Bayern Münih ve Dortmund, İngiliz ekipleri Marcnester City ve Arsenal ile İspanya’dan Barcelona tarfından yakından takip ediliyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN