Real Madrid, İspanya La Liga’nın 27. haftasında deplasmanda Celta Vigo ile karşı karşıya geldi. Mücadeleyi son dakikalarda bulduğu golle 2-1 kazanan Madrid ekibi kritik bir galibiyet elde etti.

Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Arda Güler, mücadelenin 11. dakikasında kullanılan köşe vuruşu organizasyonunda topu Aurelien Tchouameni ile buluşturdu ve Real Madrid’in ilk golünün asistini yaptı.
Arda Güler'in asistinde Tchouaméni topu ağlara gönderdi! ????
— S Sport (@ssporttr) March 6, 2026
???? @iddaa & https://t.co/zRnPZqt02S pic.twitter.com/MJOqJkmUKN
Bu asistle birlikte Arda Güler, Real Madrid formasıyla bu sezon ligde 8. asistine ulaştı. Milli oyuncu ayrıca tüm kulvarlarda 13 gol pasına ulaşarak takımının en çok asist yapan ismi olmayı sürdürdü.
DEĞİŞİKLİK KARARINA ŞAŞIRDI
Maçın dikkat çeken anlarından biri ise 65. dakikada yaşandı. Teknik direktör Alvaro Arbeloa’nın yaptığı oyuncu değişikliğinde tabelada kendi numarasını gören Arda Güler büyük şaşkınlık yaşadı. Genç futbolcu önce kenara doğru bakarak “Ben mi?” diye tepki verdi, ardından alaycı bir gülümsemeyle karara karşı şaşkınlığını dile getirdi ve kenara geldi.
Arda Güler, 65. dakikada yerini Cesar Palacios'a bıraktı. ????
— S Sport (@ssporttr) March 6, 2026
Bu değişikliği nasıl buldunuz? ???? pic.twitter.com/HQfaiIB4KC
ARBELOA: BAŞKA KİM ARDA'YA BU KADAR ŞANS VERDİ?
Karşılaşmanın ardından konuşan Real Madrid Teknik Direktörü Alvaro Arbeloa ise Arda Güler’in oyundan alınmasıyla ilgili "Başka hangi teknik direktörlerin Arda'ya bu kadar çok dakika verdiğini merak ediyorum. Ona benden daha çok inanan kimse yok ve ona benden daha çok güvenen de kimse yok. Palacios'u oyuna aldım çünkü Güler'in bugün yaptığı işi yapmaya daha alışkın. Real Madrid kazandı, hepimiz kazandık." dedi.
Real Madrid'de Arda Güler krizi: Tüm takım milli futbolcuyu hedef gösterdi
Arda Güler için flaş iddia: Xabi Alonso ile Premier Lig takımında buluşacaklar

