Arda Güler'den Fenerbahçeli taraftarı kızdıran hareket! 'Fenerbahçe'ye ihanet ettin...'

Arda Güler'den Fenerbahçeli taraftarı kızdıran hareket! 'Fenerbahçe'ye ihanet ettin...'

Geçen sezon Fenerbahçe forması altında gösterdiği etkileyici performansla Real Madrid'e transfer olan milli yıldız Arda Güler, sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplayan bir hamleye imza attı.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde 20 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Fenerbahçe'den ayrılarak İspanyol dünya devi Real Madrid'e transfer olan Arda Güler, sarı-lacivertli taraftarların tepkisini toplayan bir hamleye imza attı.

Süper Lig'in 28. hafta karşılaşmasında Beşiktaş, Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray'ı konuk etti. Sarı-kırmızılı ekip, zorlu derbiyi 0-1 kazanırken takımın yıldız ismi Kerem Aktürkoğlu, galibiyeti "İstanbul sarı kırmızı" paylaşımıyla kutladı.

Fenerbahçe'nin eski yıldızı Arda Güler, Kerem Aktürkoğlu'nun bu paylaşımını beğenerek bir anda sosyal medyanın gündemine oturdu.

Milli yıldız, bu hareketi sonrasında Fenerbahçeli taraftarlardan yoğun tepki gördü.19 yaşındaki süper yıldız gelen tepkilerin ardından söz konusu paylaşımdaki beğenisini geri çekti.

Arda Güler'in bu hareketi sosyal medyada bazı Fenerbahçeli taraftarlar tarafından 'Fenerbahçe'ye ihanet ettin' şeklinde yorumlandı.

İşte sosyal medyanın gündemine oturan o paylaşım...

Resim

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN