Aslan 'Yeni Muslera'yı buldu! Galatasaray'ın yeni kalecisi belli oldu...

Aslan 'Yeni Muslera'yı buldu! Galatasaray'ın yeni kalecisi belli oldu...

2011 yılından bu yana kaleyi koruyan Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera ile sezon sonunda vedalaşması beklenen sarı-kırmızılı ekibin yeni kalecisi büyük oranda belli oldu.

Trendyol Süper Lig'in 21. hafta karşılaşmasında deplasmanda Trabzonspor'u mağlup ederek tarihi bir zafere imza atan Galatasaray, transfer çalışmalarına ağırlık verdi. Şampiyonluk yarışında Fenerbahçe ile puanını eşitleyen sarı-kırmızılı ekip, ilk transferini bitirmek için çalışmalara başladı.

11 Ocak'ta başlayan ara transfer döneminin sessiz takımlarından biri olan Galatasaray, transfer operasyonuna başladı.

A Spor'un haberine göre; Sezon sonunda 37 yaşındaki tecrübeli eldiven Fernando Muslera ile yolları ayırması beklenen Galatasaray, yeni kalecisini Polonya'da buldu. Aslan'ın Rakow Czestochowa forması giyen Vladan Kovacevic'i kadrosuna katmayı planlıyor.

37 yaşındaki eldiven Muslera ile sözleşme yenileme konusunda kararsızlık yaşayan sarı-kırmızılı ekip, alternatif isimlere yöneldi. Bu doğrultuda sarı-kırmızılı ekibin yeni eldiveni büyük oranda belli oldu.

Manuel Neuer'in 8 milyon euroluk faturası Bayern Münih'i Premier Lig kulüplerine muhtaç etti! | Goal.com Türkçe

Sarı-kırmızılı ekibin, 25 yaşındaki Boşnak eldiven için Polonya ekibine teklif yapmaya hazırlandığı öne sürüldü. Bu sezon 33 maçta görev alan 25 yaşındaki eldiven bu karşılaşmalarda kalesinde 36 gol gördü.

Güncel piyasa değeri 7 milyon euro olan başarılı eldivenin kulübüyle olan sözleşmesi 2026'da sona erecek. Tecrübeli eldivenin sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak baktığı ileri sürüldü. Aslan'ın kısa süre içerisinde bu transfer için resmi girişim yapması bekleniyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN