Ayhancan Güven'in 2022 ADAC GT Masters'da mücadele edeceği araç tasarımı ortaya çıktı

Ayhancan Güven'in 2022 ADAC GT Masters'da mücadele edeceği araç tasarımı ortaya çıktı

Temsilcimiz Ayhancan Güven, Porsche fabrika pilotluğuna yükselmesi ve lisansının da 'Altın Sürücü' statüsüne yükselmesiyle hangi seride yarışacağı merak konusuydu. Daha öncesinde Porsche Cup serilerinde yarışan Güven bir süre önce 2022 ADAC GT Masters'da yarışacağını duyurmuştu.

Temsilcimiz Ayhancan Güven, 2022 ADAC GT Masters sezonunda Team Joos Sportwagentechnik ile anlaştı ve burada 35 yaşındaki Alman sürücü Christian Engelhart ile takım arkadaşı olacak.

Takım ve Güven, yayınlamış olduğu fotoğraflarla 2022 sezonunda mücadele edeceği araçlarının renk düzenini tanıttı.

"İLK YARIŞIMA ÇIKMAYI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM"

Porsche fabrika sürücüsü olan Güven ADAC GT Masters hakkında, "ADAC GT Masters'taki ilk yarışıma çıkmayı sabırsızlıkla bekliyorum.

Porsche'den takım arkadaşım ve 2020 ADAC GT Masters şampiyonu Christian Engelheart ile beraber, başarı için gereken en iyi şartlara sahibiz."

Joos Sportwagentechnik takımı ile birlikte Porsche için mümkün olan en iyi sonuçları almaya çalışacağız" yorumlarında bulundu.

"BÜYÜK VE GELECEK VADEDEN BİR YETENEK"

Öte yandan Ayhancan'ın takım patronu olan Micheal Joos temsilcimiz hakkında, "büyük ve gelecek vadeden bir yetenek" ifadelerini kullandı ve Güven'i övdü.

Bu sezon şampiyonluk savaşında mücadele etmeyi hedefleyen Joos Sportwagentechnik, 23-24 Nisan tarihleri arasında Oshersleben'de 2022 ADAC GT Masters şampiyonluk mücadelesine girecek.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN