Aziz Yıldırım ve Mehmet Topal yemekte bir araya geldi

Aziz Yıldırım ve Mehmet Topal yemekte bir araya geldi

Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım ile eski kaptanı Mehmet Topal, Beylerbeyi'nde bulunan bir restoranda bir araya geldi. Yıldırım'ın Topal için "Jübile yemeği" verdiği öğrenildi.

Fenerbahçe eski başkanı Aziz Yıldırım, kardeşi Ali Yıldırım ve eşi Belgin Yıldırım, eski futbolculardan Mehmet Topal ve eşi Selda Topal ve Fenerbahçe eski iletişim sorumlusu Necati Mete ile Beylerbeyi'nde bir restoranda buluştu.

Yemekte görüntülenen Aziz Yıldırım'ın Mart ayında olduğu ameliyat sonrası kilo verdiği görüldü.

Yemeğin nedeni belli oldu

Yıldırım'ın futbolu bırakan eski Fenerbahçe kaptanı Mehmet Topal'la yemekte bir araya gelmesinin nedeni belli oldu. Yıldırım'ın Topal için "Jübile yemeği" verdiği belirtildi.

Mehmet Topal, kariyerinde toplamda 563 resmi maçta forma giymiş, 38 gol ve 33 asiste imza atmıştı.

Aziz Yıldırım mart ayında Bypass ameliyatı olmuştu

Fenerbahçe Kulübü'nün eski başkanı Aziz Yıldırım, 30 Mart tarihinde bypass ameliyatı olmuştu.

Fenerbahçe Kulübü de Aziz Yıldırım için geçmiş olsun mesajı yayımlayarak şu ifadelere yer vemişti:

"Bugün bypass ameliyatı olduğunu öğrendiğimiz eski başkanımız Aziz Yıldırım'a geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, bir an önce sağlığına kavuşması temennilerimizle acil şifalar diliyoruz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN