Barcelona'da Hansi Flick dönemi başladı

Barcelona'da Hansi Flick dönemi başladı

Barcelona, tartışmalı bir sürecin ardından yolların ayrıldığı Xavi Hernandez yerine takımın başına Hansi Flick'i getirildi. Alman teknik adamın 2 yıllık sözleşme imzaladığı belirtildi.

Barcelona'nın yeni teknik direktörü Hansi Flick oldu. 59 yaşındaki Alman teknik direktör ile 2 yıllık sözleşme imzalandı. Anlaşmayı gazeteci Fabrizio Romano, sosyal medya hesabından duyurdu.

Teknik direktörlük kariyerine 1996'da başlayan Flick, 2006-2014 yılları arasında Almanya Milli Takımı'nda yardımcı antrenörlük yaptı.

Kasım 2019'da Bayern Münih'in teknik direktörü olan Flick, kulübün en başarılı yıllarından birini geçirmesini sağladı. 2019-20 sezonunda Şampiyonlar Ligi'ni kazanan Bayern Münih, çeyrek finalde Flick'in şimdiki takımı Barcelona'yı 8-2 yenerek tarihinin en ağır mağlubiyetlerinden birini yaşatmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN