'Başka çarem kalmadı' diyerek açıkladı! Kadro dışı kalan Umut Bozok cephesinden çok sert açıklama

'Başka çarem kalmadı' diyerek açıkladı! Kadro dışı kalan Umut Bozok cephesinden çok sert açıklama

Trabzonspor'da gerilim her geçen gün büyüyor. Kadro dışı bırakılan Umut Bozok cephesinden çok sert açıklama geldi. Menajeri tarafından gelen açıklamalar, takımın teknik direktörü Abdullah Avcı'yı hedef aldı. İşte o açıklamalar...

BURAK ÖZTOPRAK

Trabzonspor'da kadro sorunları devam ediyor. Umut Bozok ve Abdülkadir'in kadroda yer almamasından şikayet eden Abdullah Avcı'ya cevap geldi. Bozok'un menajeri tarafından sert açıklama yapıldı. Avcı, "2 aydır ortada yok" demişti. İşte o cevap...

"BAŞKA ŞANSIM KALMADI"

Trabzonspor'da forma giyen Umut Bozok'un menajeri Olivier Davo, futbolcusunun kadro dışı bırakılması hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Sports Dijitale YouTube kanalına konuşan Davo, "Abdullah Avcı'nın açıklamasından sonra konuşmaktan başka şansım kalmadı" diyerek, durumun kendisini şaşırttığını dile getirdi.

umut-bozok-aa-1953076.jpg

SEBEPSİZ YERE KADRO DIŞI EDİLDİ

Menajer Olivier Davo, Umut Bozok'un teknik direktör Abdullah Avcı'nın göreve gelmesinden sonra kadroda yer almadığını belirtti. Davo, "Umut, önceki teknik adam Bjelica takımdan ayrıldığından beri oynamıyor. Kasım ayının başında sakatlandı ve 2 hafta içinde geri döndü ancak Aralık’ta sakatlığı yeniden nüksetti" ifadelerini kullandı.

Umut Bozok'un yılbaşı arasında Fransa'da doktoruna tedavi olmak için gittiğini ve birkaç gün önce takımla çalışmalara geri döndüğünü açıklayan Davo, kulüpte herkesin durumun farkında olduğunu ve sebepsiz yere kadro dışı bırakılmasının kendileri için şaşırtıcı olduğunu ifade etti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN