Berkay Candan kimdir? Fenerbahçe Beko Berkay Candan ile anlaştı

Berkay Candan kimdir? Fenerbahçe Beko Berkay Candan ile anlaştı

Fenerbahçe Beko yeni transferini açıklayınca, ‘Berkay Candan kimdir, kaç yaşında, hangi mevkide oynuyor?’ gibi sorular da sorgulanmaya başlandı. Nando de Colo ve Westermann gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren sarı-lacivertlilerin son transferi ‘Berkay Candan kimdir?’ işte detaylar…

Yeni sezonda kadro yapılanması kapsamında büyük değişikliklere imza atan Fenerbahçe Beko, yeni transferini Twitter hesabından duyurdu. Paylaşılan bir görselin üzerine yazılan notta, ‘Fenerbahçe Beko'ya hoş geldin Berkay Candan!’ ifadeleri yer alırken, ‘Berkay Candan kimdir, kaç yaşında ve hangi mevkide oynuyor?’ soruları da araştırılmaya başlandı. Tüm bu detaylar ise karar.com’da…

BERKAY CANDAN KİMDİR?

22 Mayıs 1993’te doğan Berkay Candan, basketbola Fenerbahçe altyapısında başladı. İlk defa 2009-2010 sezonunda Fenerbahçe kadrosunda A Takım tecrübesi yaşayan Berkay Candan, 2010-2011 ve 2011-2012 sezonlarında da sarı-lacivertli formayı giydi.

Berkay Candan, 2012-2013 sezonunda Olin Edirne’ye transfer olduktan sonra 2013-2014 sezonunda da Ankara temsilcisi TED Kolejliler formasını terletti. 2014-2015’te Banvit, 2015-2016’da ise Trabzonspor Medical Park’ta oynayan yıldız isim, 2016-2017 sezonunu da Muratbey Uşak Sportif ekibinde geçirdi. 2017-2018 sezonunda Eskişehir Basket’e transfer olan ve burada başarılı bir seneyi geride bırakan Berkay Candan, 2018-2019’da da Arel Üniversitesi Büyükçekmece'de top koşturdu. Başarılı oyuncu, 2018-2019 sezonunda ligdeki 7.2 sayı, 3.8 ribaund, 1.2 asist istatistikleri yakalamayı başardı. Basketbol eğitimini Fenerbahçe altyapısında alan Berkay Candan, ligimizin en önemli dört numaralarından biri olarak biliniyor. Sarı-lacivertli kariyerinin arkasından forma giydiği tüm ekiplerde istikrarlı bir performans sergileyen Berkay; kariyerinin bundan sonraki bölümüne, Fenerbahçe Beko forması altında devam edecek.

BERKAY CANDAN FENERBAHÇE BEKO’DA

Nando de Colo ve Westermann'ın ardından Berkay Candan'ı da transfer ettiğini duyuran, Fenerbahçe Beko, açıklamayı kulübün resmî Twitter hesabı üzerinden yaptı.

19-07/16/berkay-candan.jpg

Açıklama ise şu şekilde:

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımı, yeni sezon kadro yapılanması çalışmaları kapsamında, başarılı forvet Berkay Candan ile iki yıllığına anlaştı.

22 Mayıs 1993 tarihinde dünyaya gelen ve basketbola Fenerbahçe altyapısında başlamış olan 2.05 boyundaki forvet Berkay Candan, 2020-2021 sezonunun sonuna dek Fenerbahçe Beko forması giyecektir.

Bu anlaşmanın kulübümüze ve Berkay Candan’a hayırlı olmasını diliyor, sporcumuzun sarı-lacivertli forma altında zaferlerle dolu sezonlar yaşamasını temenni ediyoruz.

Fenerbahçe Spor Kulübü

DİĞER GELİŞMELER İÇİN TIKLAYIN

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN