Beşiktaş 41 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Kartal'dan tarihi transfer hamlesi: 165 gol 43 asist...

Beşiktaş 41 milyon euroluk bombayı patlatıyor! Kartal'dan tarihi transfer hamlesi: 165 gol 43 asist...

Türkiye Kupası'nda yarı finale ulaşan Beşiktaş, 41 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Ziraat Türkiye Kupası'nda çeyrek final aşamasında evinde konuk ettiği Konyaspor'u 2-0 mağlup eden Beşiktaş, transfer çalışmalarına başladı. Kartal, 41 milyon euroluk süper yıldızı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Bu sezon Türkiye Kupası'nda şampiyonluğa ulaşmayı hedefleyen Beşiktaş, gelecek sezonun transfer çalışmalarına şimdiden başladı. Taraftarlarını heyecanlandıracak takviyeler yapmayı hedefleyen siyah-beyazlı ekip, gözünü 41 milyon euroluk süper yıldıza diktti.

A Spor'da yer alan habere göre; 2021 yılından beri Al-Nassr formasını terleten Brezilyalı yıldız Anderson Talisca, Suudi Arabistan'dan ayrılma kararı aldı. Arap ekibiyle yolları ayırmasına kesin gözüyle bakılan golcü oyuncunun eski takımı Beşiktaş ile masaya oturacağı öne sürüldü.

Siyah-beyazlı ekibin başkanı Hasan Arat'ın Arap ekibi yetkilileriyle olan iyi ilişkilerinin bu transfer için avantaj oluşturduğu iddia edildi.

Bu sezon Al-Nassr forması altında 24 karşılaşmada görev alan Brezilyalı golcü, takımına 22 gol 4 asistlik katkı sundu. Güncel piyasa değeri 15 milyon euro olan yıldız golcü için bugüne dek toplamda 41 milyon euro bonservis bedeli ödendi.

2016-2018 yılları arasında kiralık olarak Beşiktaş'ta forma giyen Brezilyalı yıldız, siyah-beyazlı formayı 80 maçta terletirken takımına 37 gol 14 asistlik katkı sundu.

Futbol hayatı boyunca 344 karşılaşmada görev alan Brezilyalı yıldız bu karşılaşmalarda 165 gol 43 asiste imza attı.

Talisca Şampiyonlar Ligi'nde rekor peşinde

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN