Beşiktaş ara transfer başlamadan bir transferi daha bitirdi! Kartal'a Brezilyalı yıldız! Taraftarlar meşaleleri yakacak

Beşiktaş ara transfer başlamadan bir transferi daha bitirdi! Kartal'a Brezilyalı yıldız! Taraftarlar meşaleleri yakacak

12 Ocak'ta başlayacak transfer dönemi öncesinde kollarını sıvayan Beşiktaş, Francisco Montero ve Welinton ile yollarını ayırmanın hesaplarını yaparken yeni stoperini de Portekiz'de buldu.

Bu akşam evinde Kasımpaşa'yı konuk edecek Beşiktaş, tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarında gaza bastı. Fenerbahçe- Galatasaray derbisinin olduğu haftayı 3 puanla kapatmak isteyen siyah-beyazlı ekip, şampiyonluk yarışına dahil olabilmek için kolları sıvadı.

Tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, ilk olarak Hull City forması giyen Ozan Tufan'ı gözüne kestirdi.

Siyah-beyazlı ekip, tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'in Bursaspor'dan eski öğrencisi Ozan Tufan için harekete geçti. Ozan Tufan'ın transferi için Hull City Başkanı Acun Ilıcalı ile masaya oturan Beşiktaş'ın mutlu sona yakın olduğu öğrenildi.

OZAN TUFAN İMZAYA KALDI

Bu sezon İngiliz ekibinin formasını 23 maçta terleterek takımına 4 gol katkısı sunan tecrübeli orta saha oyuncusunun Şenol Güneş faktörü nedeniyle Beşiktaş'a transfer olmaya sıcak baktığı belirtildi.

Geçtiğimiz yaz transfer döneminde Fenerbahçe'den ayrılarak 3 milyon euro karşılığında Acun Ilıcalı'nın sahibi olduğu Hull City'e transfer olan Ozan Tufan'ın satın alma opsiyonuyla birlikte siyahlı-beyazlı ekibe transfer olacağı kaydedildi.

Ntvspor'da yer alan habere göre; Şenol Güneş’in kadrosunda görmek istediği Ozan, Beşiktaş’ın transfer teklifini kabul etti. Siyah beyazlıların Hull City ile anlaşması halinde Ozan Tufan sezon sonuna kadar kiralık olarak Beşiktaş forması giyecek.

Ozan Tufan transferinde mutlu sona çok yakın olan Beşiktaş'ın Portekiz ekibi Braga'nın Brezilyalı stoperi Vitor Tormena için resmi teklif yaptığı öğrenildi.

KARTAL ARADIĞI STOPERİ PORTEKİZ'DE BULDU

Bu sezon Francisco Montero ve Welinton'dan beklenen katkıyı alamayan siyah-beyazlı ekip, çareyi stoper takviyesinde buldu. Her iki savunma oyuncusuyla da yollarını ayırmak isteyen Beşiktaş, gözünü Tormena'ya dikti.

Beşiktaş, Vitor Tormena'ya teklif yaptı

Yaz transfer döneminde 1.5 milyon euro karşılığında Serdar Saatçi'yi Portekiz ekibine satan Beşiktaş'ın Serdar Saatçi'nin satışından alacağı rakam üzerinden pazarlık masasına oturduğu kaydedildi. Brezilyalı savunma oyuncusunun Beşiktaş'a imza atmaya yakın olduğu kaydedilirken pazarlıkların da son aşamaya geldiği belirtildi. Transferin 1.5-2 milyon euro seviyelerinde bitmesi bekleniyor.

Piyasa değeri 4 milyon euro olan 26 yaşındaki Tormena bu sezon Braga formasıyla 21 maça çıkıp 1 gol kaydetti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN