Dev derbide Fırat Aydınus düdük çalacak

Dev derbide Fırat Aydınus düdük çalacak

Beşiktaş'ın Galatasaray'ı konuk edeceği karşılaşmanın hakemi belli oldu. Mücadeleyi tecrübeli hakem Fırat Aydınus yönetecek.

Süper Lig'in 10. haftasında Beşiktaş ve Galatasaray karşı karşıya gelecek. Son günlerde hem Avrupa'da hem de ligde istediği sonuçları alamayan Beşiktaş, galibiyet hasretine son vermek için mücadele edecek. Galatasaray ise üst üste alınan galibiyetlerine bir yenisini daha eklemek istiyor.

İki ezeli rakibin karşılaşacağı mücadelenin hakemi ise belli oldu. Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre, Vodafone Park'ta saat 20.00'de başlayacak derbide Aydınus düdük çalacak.

Fırat Aydınus'un yardımcılıklarını Aleks Taşcıoğlu ve Erdem Bayık üstlenecek. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Alper Ulusoy olacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN