10 kişi kalan Kartal yıkılmadı

10 kişi kalan Kartal yıkılmadı

Beşiktaş Göztepe canlı anlatım karar.com'da bulabilirsiniz. Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş evinde Göztepe'yi ağırladı. 10 kişi kalan Kartal yıkılmadı ve Göztepe'yi 2-1 yendi. İşte, Beşiktaş Göztepe maçıyla ilgili tüm bilgiler...

Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş, 1-0 mağlup duruma düştüğü maçta Göztepe'yi Cyle Larin ve Ghezzal’ın attığı gollerle 2-1 mağlup etmeyi başardı. Göztepe’nin tek golünü ise Cherif N’diaye kaydetti. Beşiktaş'ta Rosier 82.dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart gördü.

BEŞİKTAŞ GÖZTEPE CANLI ANLATIM

İKİNCİ YARI

60. dakikada Ghezzal'in golü ile Beşiktaş 2-1 öne geçti.

68. dakikada Göztepe'de Yalçın Kayan ile Jahovic oyuna dahil oldu. Halil Akbunar ile Soner Aydoğdu kenara geldi.

69. dakika da Beşiktaş'ta Can Bozdoğan oyunda, Oğuzhan Özyakup çıktı.

71. dakikada Beşiktaş'ta Pjanic sarı kart gördü.

75. dakikada Göztepe'de Atakan sarı kart gördü.

76. dakikada Beşiktaş'ta Larin çıktı, Güven Yalçın oyuna girdi.

79. dakika Göztepe'de Kerim yerine Murat Paluli oyunda.

82. dakika Beşiktaş 10 kişi kalıyor. Rosier 2. sarı kartını alıyor.

85. dakikada Beşiktaş'ta Batshuayi yerini Umut Meraş'a bıraktı.

90 + 7 dakika maç sona erdi.

İLK YARI

Hakem Ümit Öztürk'ün düdüğü ile Beşiktaş - Göztepe mücadelesi başladı.

3. dakikada Ndiaye'nin golü ile Göztepe 1-0 öne geçti.

14. dakikada Berkan'ın kullandığı köşe vuruşu auta gitti.

15. dakikada Soner Aydoğdu'nun defansının ardından yan hakem ofsayt bayrağını kaldırdı.

20. dakikada Batshuayi topu ağlara gönderdi ancak hakem bayrağını kaldırdı. Pozisyonun VAR odasında incelemesinin ardından gol kabul edilmedi.

29. dakikada maçın ilk sarı kartını Ndiaye gördü.

31. dakikada Larin'in golü ile skor 1-1 oldu.

39. dakikada hakem Ümit Öztürk'ten Göztepe'ye penaltı kararı çıktı.

41. dakikada Soner'in penaltı vuruşunu Ersin kurtardı.

43. dakikada Göztepeli Berkan sarı kart gördü.

44. dakikada bir sarı kartta Halil gördü.

İlk yarının sonuna 4 dakika ilave edildi ve ilk yarı sona erdi.

Beşiktaş Göztepe Bein Sport canlı yayın aracılığıyla ekranlara geldi. Siyah-beyazlı takım teknik sorumlu Önder Karaveli yönetimindeki iki lig maçında birer galibiyet ve beraberlik aldı. Sergen Yalçın'ın istifasının ardından göreve getirilen Karaveli yönetiminde Kayserispor'u 4-2 yenen Beşiktaş, Fenerbahçe ile de 2-2 berabere kaldı. Süper Lig'de 7 galibiyet, 4 beraberlik ve 6 yenilgi alan siyah-beyazlı takım 25 puan topladı. BJK Göztepe anlık skor ve canlı anlatım karar.com'da olacak.

BEŞİKTAŞ GÖZTEPE SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Süper Lig'in 18. haftasında Beşiktaş ile Göztepe, İnönü Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. 23 Aralık 2021 Perşembe günü saat 20.00'de başlayan maç, Bein Sport 1'den naklen yayınlanıyor.

Hakem Ümit Öztürk'ün yönettiği mücadele, Digiturk ve Bein Connect platformundan şifreli olarak ekranlara geliyor. Selçukspor giriş sitesinde Beşiktaş Göztepe şifresiz canlı izlenebilecek. Fakat Digiturk ve Bein Connect haricindeki Süper Lig maç yayınlarının yasa dışı olduğunu ve cezai müeyyidesinin olduğunu belirtelim.

BEŞİKTAŞ MUHTEMEL 11

Ersin
Rosier
Vida
Montero,
Rıdvan;
Josef,
Pjanic,
Oğuzhan
Ghezzal
Larin
Batshuayi

GÖZTEPE MUHTEMEL 11

İrfan Can
Dino
Atınç
Atakan
Berkan
Kerim
Nwobodo
Soner
Halil
Tijanic
Ndiaye

BEŞİKTAŞ GÖZTEPE MAÇ ÖNCESİ BİLGİLER

* Göztepe'yi konuk ettiği son beş Süper Lig maçını kazanan Beşiktaş, bu karşılaşmalarda toplam 18 gol attı.

* Göztepe'nin Süper Lig'e döndüğü 2017/18'den bu yana Beşiktaş'tan (6) daha fazla mağlup olduğu tek rakibi Galatasaray (8).

* Süper Lig'deki son yedi maçının sadece birini kazanabilen Beşiktaş (2B 4M), tek galibiyetini sahasında Kayserispor'u 4-2 mağlup ederek aldı.

* İstanbul takımlarına konuk olduğu son Süper Lig maçında Kasımpaşa'yı 2-1 mağlup eden Göztepe, 1973'ten bu yana üst üste iki ziyaretinden galip dönemiyor. İzmir ekibi, o süreçteki ikinci galibiyetini Beşiktaş'ı 1-0 yenerek almıştı (Şubat 1973).

* Perşembe günleri oynadığı son 12 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Beşiktaş (8G 3B), tek mağlubiyetini sahasında Mersin İdmanyurdu'na 1-0 mağlup olarak aldı (Şubat 2012).

* Süper Lig'de oynadığı son 25 maçta kalesini gole kapatamayan Göztepe, ligde devam eden en uzun serinin sahibi. Lig tarihinde daha uzun bir seri yaşayan son takım ise 2002'de üst üste 31 karşılaşmada gol yiyen Bursaspor'du.

* Bu sezon Süper Lig'de en fazla direkt atak golü yiyen takım Beşiktaş (7), Göztepe ise bu şekilde bulduğu 25 hücum pozisyonundan gol çıkaramadı.

* Süper Lig'deki son maçında Fenerbahçe'ye iki gol atan Josef, Türkiye kariyerinde ilk kez bir lig karşılaşmasında duble yaptı.
Bu sezon Süper Lig'de en fazla asist yapan Beşiktaş oyuncusu konumundaki Rıdvan Yılmaz (3), son iki gol pasını yaptığı ortalar sonucunda kaydetti.

* Süper Lig'de Beşiktaş'a rakip olduğu ilk iki maçta birer gol atan Göztepe santrforu Adis Jahovic, daha sonraki üç karşılaşmada fileleri havalandıramadı.

BEŞİKTAŞ GÖZTEPE CANLI İZLE

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN