Pinheiro'dan kötü haber! "Beşiktaş defteri benim için kapandı"

Pinheiro'dan kötü haber! "Beşiktaş defteri benim için kapandı"

Beşiktaş 2'nci Başkanı Adnan Dalkıran'ın anlaşma aşamasına geldiğini ve sözleşme için İstanbul'a davet ettiğini söylediği Portekizli teknik direktör Bruno Pinheiro, dün yaptığı açıklamayla Beşiktaş defterini kapattığını belirtti.

Beşiktaş'ta Sergen Yalçın'ın istifasının ardından takımın başına geçici teknik direktör olarak antrenör Önder Karaveli getirilmişti. Devre arasına kadar takımın sorumluluğunu Karaveli üstlenirken, Beşiktaş yönetimi ise yeni teknik direktör arayışlarına devam etti.

Teknik direktör konusunda listesinde birçok isim yer alan Beşiktaş'ta, Estoril takımının teknik patronu Bruno Pinheiro ile temas haline geçti. Beşiktaş 2'nci Başkanı Adnan Dalkıran ise Pinheiro ile anlaşma aşamasına gelindiğini belirtti.

"BENİM İÇİN BU KONU KAPANDI"

Pinheiro, Portekiz Ligi'nin 15'inci haftasında Famalicao ile 2-2 berabere kaldıkları maçın ardından basın toplantısında bir basın mensubunun, mensubunun "Beşiktaş 2'nci başkanının yakın zamanda İstanbul'da olacağınız yönündeki açıklamalarını onaylıyor musunuz?" sorusunu "Hayır, onaylamıyorum" diye cevapladı. Pinheiro ayın zamanda, ""Bu konu benim için kapandı" dedi.

Siyah-Beyazlılar, Pinheiro'dan gelen bu haber sonrasında diğer teknik direktör adaylarıyla görüşme yapacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN