Beşiktaş prestij maçında Club Brugge'e farklı mağlup oldu

Beşiktaş prestij maçında Club Brugge'e farklı mağlup oldu

Beşiktaş, UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu'nun 5’inci haftasında Club Brugge’u konuk etti. Siyah-Beyazlılar, daha önce havlu attığı grup etabında prestij için çıktığı mücadeleyi 5-0 kaybetti. Kara Kartal, Mart 1987'den bu yana ilk kez Avrupa kupalarında bir iç saha maçında 5 gol yedi.

UEFA Avrupa Konferans Ligi D Grubu 5. haftasında Beşiktaş, Tüpraş Stadyumu'nda Club Brugge'yi ağırladı. Sahasında farklı mağlubiyete engel olamayan Beşiktaş, ağır bir yenilgi aldı. Siyah-Beyazlılar Avrupa tarihinde ilk kez sahasında 5 farklı yenildi.

ÖNEMLİ POZİSYONLAR:

Karşılaşmaya konuk ekibin vuruşuyla başlandı.

Gol. 3.dakikada Club Brugge Nielsen'in golüyle 1-0 öne geçti. Orta sahada bir anda topu kazanan Casper Nielsen uzaklardan şansını denedi ve top ağlara gitti.

besiktas2.jpg

8.dakikada Club Brugge sağ kanattan etkili geldi ancak Olsen'in pasında Thiago Rodrigues topa ıska geçti.

Gol. 14.dakikada Brugge farkı 2'ye çıkardı. Sağ kanattan Philip Zinckernagel topu kontrol etti ve içeriye çevirdi. Kendisini bir anda boşa atan Thiago Rodrigues farkı ikiye çıkardı.

besiktas1.jpg

21.dakikada ön alan baskısında Chamberlain topu kazandı ve pasını Ante Rebic'e attı. Ceza sahası içinde Ante Rebic'in vuruşu üstten farklı şekilde auta çıktı.

25.dakikada Beşiktaş sağ kanattan gelmek istedi ancak Cenk'in pası Aboubakar'a gelmeden önce savunma araya girdi.

27.dakikada Club Brugge sol kanattan etkili geldi. Philip Zinckernagel'in vuruşunda top kaleci Ersin'de kaldı.

29.dakikada Club Brugge sağ kanattan etkili geldi ancak Denis Odoi'nin ortasında Colley topu kornere gönderdi.

besiktas3.jpg

36.dakikada Club Brugge sağ kanattan etkili geldi. Andreas Skov Olsen'in pasında Thiago Rodrigues topa dokunamadı ve top auta çıktı.

41.dakikada sol kanattan Zaynutdinov ile gelmek istedik ancak pasında top savunmaya çarptı ve taca çıktı.

44.dakikada Beşiktaş sağ kanattan geldi ancak Zaynutdinov'un ortasında Cenk'in kafa vuruşu Aboubakar'a çarpıp auta çıktı.

İlk yarıyı erken gelen gollerle Brugge 2-0 önde kapattı.

Gol. İkinci yarıya Brugge golle başladı. 47.dakikada ceza sahası dışında Salih'ten basıyla topu alan Thiago Rodrigues düzgün bir vuruşla ağları buldu ve farkı üçe çıkardı.

Gol. 51.dakikada Club Brugge Raphael Onyedika ile farkı dörde çıkardı. Sol kanattan Thiago Rodrigues topu getirdi ve ceza sahası dışındaki Onyedika'yı buldu. Onyedika düzgün bir vuruşla ağları buldu.

besiktas5.jpg

56.dakikada Beşiktaş'ta iki oyuncu değişikliği birden çıkan oyuncular Demir Ege ve Salih giren oyuncular Gedson ve Amir.

58.dakikada Club Brugge sol kanattan etkili geldi ancak Michal Skoras'ın ortasında Colley topu kornere yolladı.

61.dakikada Club Brugge sağ kanattan etkili geldi ancak Ferran Jutgla'nın vuruşunda Ersin topu çıkarmayı başardı.

besiktas4.jpg

64.dakikada Beşiktaş uzun topla gelmek istedi ancak Colley'in pası doğrudan auta çıktı.

Gol. 70.dakikada maalesef skor farkı 5'e yükseldi. Club Brugge sol kanattan Casper Nielsen ile hızlı çıktı. Neilsen içerideki Andreas Skov Olsen'e çevirdi ve Olsen topu boş ağlara gönderdi.

76.dakikada Club Brugge sol kanattan kontra atağa çıkmak istedi ancak Antonio Nusa, Gedson'un faulüyle yerde kaldı.

besiktas6.jpg

85.dakikada Beşiktaş'ta oyuncu değişikliği çıkan oyuncu Tayfur Bingöl giren oyuncu Aytug Batur Kömeç.

Karşılaşmanın son düdüğünün çalmasıyla Beşiktaş, sahasında Avrupa Kupaları'nda yediği en farklı skorla mağlup oldu.

İLK 11'LER:

BEŞİKTAŞ: Ersin Destanoğlu, Tayfur Bingöl, Onur Bulut, Colley, Zaynutdinov, Demir Ege Tıknaz, Salih Uçan, Chamberlain, Cenk Tosun, Rebic, Aboubakar

CLUB BRUGGE: Mignolet, Odoi, Mechele, Spileers, Skov Olsen, Onyedika, Vetlesen, Nielsen, De Cuyper, Thiago, Zinckernagel

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN