Beşiktaş şampiyon kadroyu topluyor! Aboubakar'ın ardından bir sürpriz daha... Taraftarın sevgilisi geri dönüyor

Beşiktaş şampiyon kadroyu topluyor! Aboubakar'ın ardından bir sürpriz daha... Taraftarın sevgilisi geri dönüyor

2021-22 sezonundan bu yana Süper Lig'de şampiyonluğa hasret kalan Beşiktaş, Abobubakar transferinin ardından transfer çalışmalarını hızlandırdı. Beşiktaş'ın eski yıldızı, savunmasını güçlendirmek isteyen siyah-beyazlı ekibe haber yollayarak 'geri dönmek istiyorum' dedi.

Spor Toto Süper Lig'de son olarak 2021-22 sezonunda şampiyonluğa ulaşan Beşiktaş, Şenol Güneş yönetiminde hasrete son vermek istiyor.

Bir maçı eksik olmasına rağmen lider Galatasaray'ın 10 puan arkasında yer alan Beşiktaş, 2016-2017 ve 2021-2022 sezonlarında siyah-beyazlı formayı terleterek Beşiktaş'ta iki şampiyonluk yaşayan ve böylece taraftarların sevgilisi haline gelen Kamerunlu golcü Vincent Aboubakar'ı renklerine bağladı.

Kartal ile 2.5+1 yıllık sözleşme imzalayan 31 yaşındaki golcü futbolcu Nevzat Demir Tesisleri’nde basın mensuplarının sorularını yanıtlayarak Fenerbahçe'nin de kendisini istediğini ancak Beşiktaş'ı tercih ettiğini vurgulayarak "Fenerbahçe menajerimle konuştu. Ama ben Fenerbahçe, Galatasaray ya da Başakşehir’e gitmek için Beşiktaş’tan ayrılmam. Bu hainlik olur. Burası benim için çok önemli. Diğer takımlara saygı duyuyorum ama bu benim için söz konusu bile olamaz. Türkiye’de sadece Beşiktaş’ta oynarım" şeklinde konuştu.

VİDA HABER YOLLADI

Siyah-beyazlı ekip Şenol Güneş'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarına devam ederken eski yıldızından 'geri dönmek istiyorum' haberini aldı.

Yaz transfer döneminde Beşiktaş'tan ayrılarak Yunan ekibi AEK Atina'ya transfer olan Hırvat savunma oyuncusu Domagoj Vida, siyah-beyazlı ekibe haber göndererek 'geri dönmek istiyorum' dedi.

Fotomaç'ta yer alan habere göre; Yunan ekibi ile 1.5 yıllık sözleşmesi bulunan Hırvat yıldız, menajeri aracılığıyla Beşiktaş yönetimine mesaj gönderdi ve kariyerinin son dönemecinde Beşiktaş formasıyla bir kez daha şampiyonluk yaşamak istediğini söyledi.

SON KARARI ŞENOL GÜNEŞ VERECEK

Hırvat yıldız, Yunan temsilcisinden ayrılmak için zorluk yaşamayacağını vurgularken Aboubakar'ın dönüşüne izin verilmesi ise Vida'nın dönüşüne de "neden olmasın" denebileceği şeklinde yorumlandı. Hırvat stoperin menajerine şu ana kadar bir cevap verilmedi. Vida'yla ilgili son karar Başkan Çebi, Kazancı ve Güneş'in yapacağı üçlü görüşmenin ardından verilecek.

Domagoj Vida'nın yeni takımı belli oldu mu? Yeni sezonda nerede oynayacak? | Goal.com Türkçe

Beşiktaş'a yeniden geri dönmek isteyen Vida, profesyonel kulüp kariyerinde en çok siyah-beyazlı formayı terletti. Hırvat stoper Beşiktaş formasıyla 165 resmi karşılaşmada göre yaparken, 16 gol ve 1 asistle toplam 17 gole doğrudan katkı sağladı

Vida, Temmuz ayında transfer olduğu AEK Atina'da bugüne kadar 15 maça çıktı. 1 gol atan, 1 de asist yapan Hırvat savunma oyuncusu toplam 1342 dakika sahada kalmayı başardı. Domagoj Vida'nın bugünkü piyasa değeri 2 milyon euro olarak gösteriliyor.

Her yerde kartal - Ziraat Türkiye Kupası

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN