Beşiktaş, Türk futbol tarihine geçen transferi resmen açıkladı! Kartal ilk imzayı attırdı...

Beşiktaş, Türk futbol tarihine geçen transferi resmen açıkladı! Kartal ilk imzayı attırdı...

Kış transfer sezonun en hareketli takımlarından biri olan Beşiktaş, Türk futbol tarihine geçen transferi resmen açıkladı.

Trendyol Süper Lig'in 25. hafta karşılaşmasında deplasmanda konuk olduğu Kayserispor ile berabere kalarak üçüncülük koltuğunu ezeli rakibi Trabzonspor'a kaptıran Beşiktaş, tarihi transferi resmen açıkladı. Siyah-beyazlı ekip, gelecek sezon adına ilk imzayı resmen attırdı.

9 Şubat'ta sona eren kış transfer sezonunun son gününde Portekiz ekibi Braga'da forma giyen Al-Musrati'yi 1 milyon euro karşılığında sezon sonuna dek kiralık olarak kadrosuna katan siyah-beyazlı ekip, 27 yaşındaki Libyalı orta saha oyuncusunu bonservisiyle kadrosuna kattığını açıkladı.

Kayserispor karşılaşmasında 66. dakikada oyuna dahil olarak 24 dakika sahada kalan tecrübeli orta saha oyuncusu 11 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Beşiktaş'a transfer oldu.

Siyah-beyazlı ekipten yapılan açıklamada "SC Braga Kulübü'nden 2023-2024 sezonu 2. transfer tescil döneminde altı aylığına geçici transferi gerçekleşmiş olan profesyonel futbolcu Almoatasembellah Ali Mohamed Al Musrati'nin 30.06.2027 tarihine kadar kalıcı transfer hakları kulübümüz tarafından 11.000.000 Avro karşılığında satın alınmıştır. Oyuncu ile de 30.06.2027 tarihine kadar anlaşmaya varılmıştır. ifadelerine yer verildi.

Libyalı orta saha oyuncusu böylece siyah-beyazlı ekibin tarihindeki en pahalı transfer olarak Türk futbol tarihine geçti.

Beşiktaş, Al-Musrati'nin bonservisini aldı! Transferin maliyeti KAP'a bildirildi - Beşiktaş - Spor Haberleri

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN