Beşiktaş'a 16 milyon euroluk savunmacı! Kartal bombayı patlatıyor! 16 yıl sonra ilk kez...

Beşiktaş'a 16 milyon euroluk savunmacı! Kartal bombayı patlatıyor! 16 yıl sonra ilk kez...

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını şimdiden yapmaya başlayan Beşiktaş, transferde 16 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Trendyol Süper Lig'in 26. hafta karşılaşmasında bu akşam evinde Konyaspor'u ağırlayacak Beşiktaş, yaz transfer dönemi için çalışmalarına şimdiden başladı. Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen siyah-beyazlı ekip, transferde 16 yıl aradan sonra bir ilke imza atmak için çalışmalara başladı.

Ara transfer döneminde Ernest Muçi, Al-Musrati, Jonas Svensson ve Joa Worrall'ı kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken siyah-beyazlı ekip, yaz transfer dönemi için düğmeye bastı. Gelecek sezon şampiyonluk mücadelesi vermeyi hedefleyen Beşiktaş, gözünü Danimarka'ya dikti.

Fanatik'in haberine göre; Savunma hattını güçlendirme kararı alan Beşiktaş, transferde 16 yıl sonra ilke imza atmayı hedefliyor. Futbol Takımları Genel Koordinatörü Samet Aybaba'nın, geçtiğimiz hafta içi UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanan Kopenhag - Manchester City karşılaşmasını tribünden takip ettiği ileri sürüldü.

İzlemeye devam ediyorlar! Beşiktaş'tan Denis Vavro'ya yakın markaj

Aybaba'nın Kopenhag formasını terleten Slovak savunma oyuncusu Denis Vavro'uy izlediği öne sürüldü. Aybaba'nın 27 yaşındaki savunma oyuncusunun transferi konusunda Başkan Hasan Arat, Futbol Şube Sorumlusu Feyyaz Uçar ve Teknik Direktörü Fernando Santos ile toplantı yaptığı kaydedildi

Kartal'ın Slovak savunmacı için Kopenhag'a teklif götüreceği ileri sürüldü. Güncel piyasa değeri 4 milyon euro olan savunma oyuncusu için bugüne dek toplamda 16 milyon euro bonservis bedeli ödendi. Bu sezon Kopenhag forması altında 34 maçta görev alan tecrübeli savunma oyuncusu, bu karşılaşmalarda 3 gol 1 asiste imza attı.

16 YIL SONRA İLK KEZ

Kartal, Vavro'yu kadrosuna katması halinde 2008 yılından bu yana ilk kez bir Slovak oyuncuyu transfer etmiş olacak. Siyah-beyazlı ekip, son olarak 2008 yılında Holosko'yu kadrosuna katmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN