Beşiktaş'a iyi haber! Süper yıldız Kartal'a göz kırptı

Beşiktaş'a iyi haber! Süper yıldız Kartal'a göz kırptı

Fransız teknik adam Valérien Ismaël'in raporu doğrultusunda Gedson Fernandes ve Romain Saïs'i kadrosuna katan Beşiktaş, gözünü forvet transferine dikti. Tecrübeli teknik adamın raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını yürüten siyah-beyazlı ekip, Belçikalı forvet Batshuayi'nin boşluğunu dolduracak ismi İtalya'da buldu.

Geçtiğimiz sezon beklentilerin altında kalarak taraftarlarına hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, gelecek sezon iddialı bir takım kurmak. Fransız teknik adam Valérien Ismaël'in raporu doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdüren siyah- beyazlı ekip rotayı forvet transferine kırdı.

Portekizli orta saha Gedson Fernandes ve Faslı stoper Romain Saïs takviyeleriyle transfer sezonuna hızlı bir giriş yapan Beşiktaş, 46 yaşındaki teknik adam Ismaël'in tavsiyeleri doğrultusunda transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Michy Batshuayi VE Cyle Larin ile yollarını ayıran Beşiktaş, forvet transferi için çalışmalarını hızlandırdı. Göreve geldiği günden bu yana oynattığı futbolla taraftarların sevgisini kazanan Ismaël'in Avusturyalı forvet Marko Arnautović'in transferinde ısrarcı olduğu öğrenilirken 33 yaşındaki yıldız futbolcudan siyah-beyazlı ekibe iyi haber geldi.

ar.jpgMarko Arnautović

AĞABEYİ İSTANBUL'A GELDİ

Bologna’da forma giyen Marko Arnautovic’in ağabeyi Danijel'in İstanbul’a geldiği ve siyah beyazlı yöneticilerle görüştüğü öğrenildi.

Başkan Ahmet Nur Çebi ile yöneticiler Emre Kocadağ ve Umut Tahir Güneş ile bir araya gelen Danijel, siyah-beyazlı ekibin yöneticilerine kardeşinin Bologna’dan ayrılmayı düşündüğünü aktardı. Avusturyalı forvetin, siyah-beyazlı ekibe imza atmaya sıcak baktığı öğrenildi. Sportif direktör Ceyhun Kazancı, Bologna forması altında gösterdiği performansla adından söz ettiren yıldız futbolcunun transferini en kısa süre içerisinde tamamlamaya çalışacak.

33 yaşındaki golcü geçtiğimiz sezon İtalyan ekibinde 34 maça çıkarken 15 gol 1 asistlik katkı sağladı.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN