Nihat Kahveci'den Hakan Çalhanoğlu'na Burak Yılmaz cevabı

Nihat Kahveci'den Hakan Çalhanoğlu'na Burak Yılmaz cevabı

Geçtiğimiz sezon kontratının sona ermesiyle birlikte Milan'dan Inter'e transfer Hakan Çalhanoğlu'nun "Burak Yılmaz Ağabey, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi forveti." sözlerine Nihat Kahveci'den yanıt geldi. Kahveci, "Biraz abartmış derim arkadaşlar" dedi.

Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu geçen sezonun başında Milan'dan Inter'e transfer olmuştu. Başarılı futbolcunun geçtiğimiz gün yaptığı açıklama sonrası sosyal medyada birçok tartışma çıkmıştı. Hayalinin Galatasaray'da oynamak olduğunu söyleyen ve sezon başında sarı - kırmızılı takıma gitme ihtimalinin olduğunu belirten Hakan Çalhanoğlu, Galatasaray'ın hamle yapmaması sonrasında Inter'e imza attığını açıklamıştı.

Tivibuspor'a konuk olan Çalhanoğlu ayrıca "Burak Yılmaz Ağabey, Türkiye'nin gelmiş geçmiş en iyi forveti." ifadesini kullanmış ve bu sözler sonrasında sosyal medyada "En iyi forvet kim?" tartışması yaşanmıştı.

Spor yorumcusu ve eski futbolcu Nihat Kahveci, Hakan Çalhanoğlu'nun bu sözüne Twitter'dan yanıt verdi.

Kahveci'nin tweet'inde, "Biraz abartmış derim arkadaşlar. Siz ne dersiniz??7" ifadeleri yer aldı.

Futbolculuk kariyerinde Villarreal, Real Sociedad ve Beşiktaş formalarını giyen Kahveci'nin tweetine birçok futbolsever destek verdi.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (7)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
7 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN