Beşiktaş'ın eski kalecisi Galatasaray'a imza atıyor! Aslan Muslera'nın alternatifini Türkiye'de buldu!

Beşiktaş'ın eski kalecisi Galatasaray'a imza atıyor! Aslan Muslera'nın alternatifini Türkiye'de buldu!

Uruguaylı file bekçisi Fernando Muslera'ya alternatif olabilecek yerli bir kaleci konusunda arayışlara başlayan Galatasaray, aradığı file bekçisini Türkiye'de buldu.

Spor Toto Süper Lig'de yarın akşam Ankaragücü'nün konuğu olacak Galatasaray, gelecek sezonun planlamasına şimdiden başladı. Süper Lig'de bitime 3 hafta kala en yakın rakibi Fenerbahçe'nin 5 puan önünde yer alan sarı-kırmızılı ekip, transfer çalışmalarında düğmeye bastı.

Yarın akşam 36. hafta karşılaşmasında Ankaragücü'ne konuk olacak Galatasaray, Ankara ekibini mağlup etmesi halinde şampiyonluğunu ilan edecek ve Fenerbahçe karşılaşmasına şampiyon olarak çıkacak. 2018-19 sezonundan bu yana şampiyonluğa hasret kalan sarı-kırmızılı ekip, 4 yıl sonra mutlu sona ulaşmak için adeta geri sayıma geçti.

Aslan, bir yandan yarın akşam şampiyonluğu ilan etmenin hesaplarını yaparken bir yandan da gelecek sezonun transfer çalışmaları için şimdiden düğmeye bastı.

Fanatik gazetesinde yer alan habere göre; Aslan, 2011-12 sezonundan bu yana kaleyi başarı ile koruyan ve kontratının bitmesine 1 yıl kalan 36 yaşındaki Uruguaylı file bekçisi Muslera'nın alternatifi olabilecek yerli bir kaleci konusunda arayışlara başladı.

Sarı-kırmızılı ekip, bu doğrultuda tüm ülkeyi derinden sarsan deprem felaketinin ardından Gaziantep FK Kulübü’nün Süper Lig’den çekilmesi ile şubat ayında 4 aylığına Kasımpaşa’ya kiralanan 31 yaşındaki file bekçisi Günay Güvenç ile masaya oturdu.

Galatasaray transfer haberi: Musleranın alternatifi bulundu İlk görüşme gerçekleşti

Tecrübeli kaleci Galatasaray’ın bu adımına olumlu yaklaştı. Gaziantep FK ile 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan Günay Güvenç’in kulübüyle görüşeceği ifade edildi. Başarılı file bekçisin sarı-kırmızılı ekibe transfer olmaya sıcak baktığı kaydedildi.

Tecrübeli file bekçisi 2014-15 ve 2015-16 sezonlarında Beşiktaş formasını terletmişti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN